Χωρίς οψιόν, αλλά στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Το ήθελε ο ίδιος, το ήθελε και η ΑΕΚ. Ήταν δυνατόν να σταθεί εμπόδιο η Λας Πάλμας; Ο Αραούχο τα βρήκε σε όλα με την Ένωση και την Πέμπτη αναμένεται να προκαλέσει... σεισμό στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ποιος ο απαράβατος όρος που έθεσε ο πρόεδρος των Ισπανών και... μπλοκάρει την Ένωση το 2018.

Χωρίς οψιόν, αλλά στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Στην ΑΕΚ, δανεικός για μία ακόμη σεζόν θα παίξει ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς η ΑΕΚ συμφώνησε με την Λας Πάλμας για δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της χρονιάς, χωρίς όμως να μπει τελικά η πολυσυζητημένη οψιόν αγοράς του "Τσίνο" το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ήταν αδιάλλακτος στη συγκεκριμένη απόφαση, καθόσον όπως αναφέρουν πληροφορίες η ΑΕΚ αργά το βράδυ της Τρίτης (29/8) προσπάθησε να πιέσει την ισπανική ομάδα μέσω... Μπόκα, επιχειρώντας να πάρει το ποσοστό του παίκτη που ανήκει στην αργεντίνικη ομάδα.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες άρχισε να κάνει... νερά στην Ένωση, διαμηνύοντας στην ελληνική ομάδα και τον ίδιο τον παίκτη ότι ο μόνος τρόπος να πάει στην ΑΕΚ είναι ο δανεισμός και τίποτα άλλο.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Αραούχο έρχεται και πάλι δανεικός στην Ελλάδα, αλλά στην αρχή της σεζόν με την ΑΕΚ να παίζει στην Ευρώπη και να διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο. Το πλάνο της Ένωσης, ώστε σε μία πιθανή καλή σεζόν του Αραούχο να διεκδικήσει κι αυτή κάτι από την αύξηση των μετοχών του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Όσον αφορά το deal, η διοίκηση του "δικεφάλου" θα καταβάλει 700.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και 800.000 ευρώ στην Λας Πάλμας. Ίδιο ακριβώς δηλαδή με αυτό της πρώτης θητείας του Αραούχο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, η ουσία είναι ότι η Ένωση έφερε πίσω στην ομάδα τον διακαή πόθο των οπαδών της και στο αεροδρόμιο την Πέμπτη (30/8) αναμένεται να γίνει... πανικός, ανάλογος με αυτόν που είχε γίνει όταν η ΑΕΚ είχε πάρει τον Ριβάλντο.

Οι περσινές εμφανίσεις του Αραούχο, σύμφωνα με τους αριθμούς ήταν 21 εμφανίσεις, εννέα γκολ και έξι ασίστ...

Από την ΑΕΚ πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνουν ότι τη συμφωνία με την Λας Πάλμας ούτε ότι ο παίκτης έχει βγάλει... εισιτήρια για Αθήνα, τονίζοντας πως τα πάντα βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΕΚ

Σύμφωνα με το udlaspalmas.net, Μέσου που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, χωρίς οψιόν αγοράς τον Ιούλιο του 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK