Χωρίς τον Αλμέιδα στην πρεμιέρα του Χιμένεθ

Χωρίς τον Ούγκο Αλμέιδα θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας. Ο Πορτογάλος έμεινε εκτός λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Αλμέιδα έμεινε τελικά εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στη μέση και στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ στο νέο ξεκίνημα του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της «Ένωσης».

Αναμενόμενα εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χρήστος Αραβίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα για τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν στους προσαγωγούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την 20άδα που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την οποία αποτελούν οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK