Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Η "μάχη" της κορυφής έχει ανάψει και τα επιτελεία των διεκδικητών (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) έχουν μπει σε κατάσταση μεταγραφών. Το Contra.gr σας προσφέρει στο... πιάτο τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απασχολήσουν τις τρεις ελληνικές ομάδες.

Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

To Contra.gr έκανε... ρεπορτάζ και βρήκε τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απασχολήσουν τους τρεις διεκδικητές του τίτλου, ενώ παρουσιάζει και περιπτώσεις που είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον τους στο άμεσο μέλλον.

Οι πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι από το ελληνικό πρωτάθλημα

Γιώργος Τζαβέλλας (27 ετών, Κεντρικός αμυντικός - Αριστερό μπακ)

Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ
INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ήδη υπάρχουν φήμες πως είναι πολύ πιθανό να λύσει το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο". Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του. Ο διεθνής άσος είναι μία πολύ καλή επιλογή τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και για το αριστερό άκρο ως μπακ απ του Νάνο.

Νίκος Κοροβέσης (23 ετών, Αριστερό μπακ-χαφ)

Η περίπτωση του Νίκου Κοροβέση είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Έλληνας αριστερός μπακ-χαφ πραγματοποιεί μία καλή χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Θεσσαλονικείς να εξετάζουν ζεστά την περίπτωση απόκτησής του. Με ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κάνει "δικό" του.

Δημήτρης Γούτας (20 ετών, Κεντρικός αμυντικός)

Ο Δημήτρης Γούτας αποτελεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της Ξάνθης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει ωριμότητα, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ παρά το ύψος του είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια. Ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο κι ο Ολυμπιακός. Η Ξάνθη γνωρίζοντας τις δυνατότητες του δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα 500.000 ευρώ.

Δημήτρης Κουρμπέλης (21 ετών, Κεντρικός αμυντικός - Αμυντικό Χαφ)

Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει καθιερωθεί τη φετινή χρονιά στη θέση του αμυντικού χαφ, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ικανότητα κι ως κεντρικός αμυντικός καθώς διαθέτει εξαιρετικά σωματικά και αγωνιστικά στοιχεία. Ο 21χρονος άσος είναι πιθανό να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναζητά νέους κι εξελίξιμους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Νίκος Καλτσάς (24 ετών, Πλάγιος χαφ)

Ο 24χρονος εξτρέμ της Βέροιας είναι εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής πορείας της "Βασίλισσας του Βορρά" τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πολύ καλός στις εκτελέσεις στημένων φάσεων, ταχύτατος, βοηθά τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στο παραγωγικό, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ σε 12 αγώνες. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος κι είναι πιθανό να απασχολήσει και τους τρεις "μεγάλους" κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς έχει χαμηλό κασέ κι η Βέροια δεν θα ζητήσει μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει.

Πάμπλο Μάσα (26 ετών, Εξτρέμ)

Ο Αργεντινός χαφ-εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τη φετινή χρονιά. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 3 γκολ κι έχει μοιράσει 2 ασίστ, αποτελώντας έναν από τους στιλοβάτες της καλής πορείας των Αρκάδων. Αρέσει στους δύο "αιώνιους", όμως το υψηλό κόστος μεταγραφής είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τη μεταγραφή του.

Χαβιέ Ούμπιδες (32 ετών, Επιτελικός μέσος)

Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αποτελεί μία αξιόπιστη λύση, αποτελώντας την "κολόνα" της μεσοεπιθετικής γραμμής του Ατρομήτου τα τελευταία 2 χρόνια. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, βοηθάει τόσο στο δημιουργικό όσο και στο παραγωγικό κομμάτι της ομάδας του Περιστερίου. Το συμβόλαιο του λήγει και ήδη ο Παναθηναϊκός φαίνεται να κοιτάζει την περίπτωσή του.

Παπέ Εμπό (26 ετών, Κεντρικός αμυντικός)

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού είναι μία περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Ικανός στο ψηλό παιχνίδι, δυνατός στις εναέριες μονομαχίες κι αξιόπιστος με την μπάλα στα πόδια. Βρίσκεται σε μία πολύ καλή ηλικία, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ, στην οποία αγωνίστηκε για μία πενταετία (2008-13). Το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερο υψηλό, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, με τον Πανθρακικό να μην ζητάει πολλά για να τον παραχωρήσει.

Γιώργος Αθανασιάδης (20 ετών, Τερματοφύλακας)

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει καταφέρει τις τελευταίες αγωνιστικές να κερδίσει θέση βασικού. Ήδη από την περσινή χρονιά είχε εκπλήξει με τα φυσικά και αγωνιστικά του προσόντα, με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να του κάνει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2016. Οι καλές εμφανίσεις του έχουν ως αποτέλεσμα να μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητά τερματοφύλακα, καθώς ο Σαρλ Ιτάνζ βρίσκεται και με τα... 2 πόδια εκτός Τούμπας.

Νίκολα Μαρτίνες (27 ετών, Επιτελικός μέσος - Εξτρέμ)

Ο Αργετινός αριστερός εξτρέμ έχει θέλξει με την απόδοσή του την φετινή χρονιά, αποτελώντας το βαρόμετρο για την επιθετική γραμμή του Παναιτωλικού. Οι καλές εμφανίσεις του δεν έχουν μείνει απαρατήρητες, όμως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016 κι όλα θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα ζητήσει η ομάδα του Αγρινίου.

Οι πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι από το Εξωτερικό

Χάρης Μαυρίας (20 ετών, Εξτρέμ)

Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει πάρει ευκαιρίες που περίμενε στην Σάντερλαντ και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Χουάν Κάλα (25 ετών, Κεντρικός αμυντικός - Αμυντικό Χαφ)

Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από την Κάρντιφ και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, φαίνεται πως έχει προταθεί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να δείχνει ενδιαφέρον, καθώς αγωνίζεται σε μία θέση που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα ζητήσει ο παίκτης.

Αντρέας Ίβαντσιτς (31 ετών, Επιτελικός μέσος)

GEPA-14091318011 - VALENCIA,SPANIEN,14.SEP.13 - FUSSBALL - Primera Division, Levante UD vs Real Sociedad. Bild zeigt Andreas Ivanschitz (Levante). Foto: GEPA pictures/ Cordon Press/ Aitor Alcalde - Achtung - Nutzungsrechte nur fuer oesterreichische Kunden ATTENTION - COPYRIGHT FOR AUSTRIAN CLIENTS ONLY
GEPA-14091318011 - VALENCIA,SPANIEN,14.SEP.13 - FUSSBALL - Primera Division, Levante UD vs Real Sociedad. Bild zeigt Andreas Ivanschitz (Levante). Foto: GEPA pictures/ Cordon Press/ Aitor Alcalde - Achtung - Nutzungsrechte nur fuer oesterreichische Kunden ATTENTION - COPYRIGHT FOR AUSTRIAN CLIENTS ONLY GEPA PICTURES

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή της Λεβάντε, με αποτέλεσμα να ψάχνει νέο σταθμό στην καριέρα του. Η περίπτωσή του εξετάζεται από τους Θεσσαλονικείς, καθώς η ομάδα αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής. Το κασέ του έχει πέσει αρκετά κι είναι πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Λούκας Μάρκες (26 ετών, Δεξί μπακ)

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει μείνει ελεύθερος από την Μποταφόγκο κι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την δεξιά πλευρά. Ο Παναθηναϊκός αναζητά ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας, επομένως δεν είναι απίθανο να ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Είναι 26 ετών, ενώ έχει φορέσει και δύο φορές τη φανέλα της "Σελεσάο". Αν ρίξει το κασέ του σε ένα λογικό επίπεδο μπορεί να απασχολήσει τους "πρασίνους".

Χαβιέ Αριθμέντι (30 ετών, Κεντρικός επιθετικός - Εξτρέμ)

Ο 30χρονος άσος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα. Θα μπορούσε να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητά ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης.

Ούγκο Αλμέιδα (30 ετών, Κεντρικός επιθετικός)

Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος επιθετικός αγωνίζεται στην Τσεζένα, μετά από μία τριετία στο Τουρκικό πρωτάθλημα και την Μπεσίκτας. Βρίσκεται σε καλή ηλικία (30 ετών), έχοντας σημαντική εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Είναι κλασσικός φορ περιοχής και θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που αναζητήσει μία επιπλέον λύση για την επίθεση, καθώς η Τσεζένα δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο.

Λοΐκ Περέν (29 ετών, Κεντρικός αμυντικός)

Μία λύση που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει οι "ερυθρόλευκοι" να καταβάλουν ένα σημαντικό ποσό στην ομάδα του, είναι του Λοΐκ Περέν. Ο εμβληματικός αρχηγός της Σεντ Ετιέν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, είναι δυνατός στις εναέριες μονομαχίες και καλός με την μπάλα στα πόδια. Το συμβόλαιό του δεν υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, ενώ η Σεντ Ετιέν θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με περίπου 4.000.000 ευρώ.

Ότμαν Μπακάλ (29 ετών, Επιτελικός Μέσος)

Ο Ολλανδός άσος έχει μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορντ και ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του. Αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί κι ως "οχτάρι". Εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, όμως ο δύστροπος χαρακτήρας του τού έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην φτάνει ποτέ στο επίπεδο που μπορούσε. Είναι όμως ένας ποδοσφαιριστής "πολυτέλεια" και για τις τρεις διεκδικήτριες ομάδες.

Λουντοβίκ Ομπρανιάκ (30 ετών, Επιτελικός μέσος - Πλάγιος Χαφ)

Τα λαβράκια κι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Ο 30χρονος Πολωνός αποτελεί μία εξαιρετική λύση στη θέση του επιτελικού μέσου. Έχει πολύ καλή κάθετη μεταβίβαση και είναι καλός εκτελεστής στημένων φάσεων. Κατά καιρούς έχει παίξει και στα άκρα, κυρίως με ανάποδο πόδι στα δεξιά για να συγκλίνει και να δημιουργεί. Τη φετινή χρονιά δεν έχει πάρει ευκαιρίες στην Βέρντερ και σκέφτεται την αποχώρηση. Είναι μία ιδανική επιλογή για τον ΠΑΟΚ, σε μία θέση που θέλει ενίσχυση.

Μπρούνο Άλβες (34 ετών, Κεντρικός αμυντικός)

Ο Μπρούνο Άλβες δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα της ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2004-05, ενώ στη συνέχει έκανε μεγάλη καριέρα σε Πόρτο, Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε και ήταν βασικό στέλεχος στην εθνική Πορτογαλίας. Τον Ιανουάριο αναμένεται να αποχωρήσει από την Τουρκία και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του, ειδικά στην περίπτωση που ο Ερίκ Αμπιντάλ αποτελέσει παρελθόν.

Τα καλύτερα του Contra.gr:

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Θα τον στηρίξουν εκείνοι που στήριξε;

Θέμης Καίσαρης: Κούρσα τριών προβληματικών ομάδων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο στρατός "έκλεψε" το σήμα και το όνομα της Στεάουα (PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK