Αγώνας δρόμου για Πουλίδο και Πίντερ

Οι Άλαν Πουλίδο και Άνταμ Πίντερ είναι αμφίβολοι για τον "τελικό" της 34ης αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη, εν αντιθέσει με τον Γιάννη Στάθη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αγώνας δρόμου για Πουλίδο και Πίντερ

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον υπέρ πάντων αγώνα του Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο Στάδιο θα κάνουν οι Άλαν Πουλίδο και Άνταμ Πίντερ, δύο βασικά γρανάζια σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Στάθης, αντίθετα, εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ματς με τον υποβιβασμένο Εργοτέλη.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα στο βοιωτικό στρατόπεδο είναι βαρύ, αφού η πορεία... πρωταθλητισμού του τελευταίου διμήνου (έξι νίκες και δύο ήττες, από Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και από ΠΑΟΚ στην Τούμπα) κινδυνεύει να πάει στράφι.

Ο Λεβαδειακός είναι καταρχάς υποχρεωμένος να κάμψει την αντίσταση του αδιάφορου Εργοτέλη κι εν συνεχεία να περιμένει απώλεια του Πανθρακικού ή ήττα του Πανιωνίου για να παραμείνει στην κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK