Αινιγματικός ο Εμποκού για το μέλλον του

Ο Πολ Εμποκού ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό και απάντησε... διπλωματικά, αφήνοντας όλα τα σενάρια πάνω στο τραπέζι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
eboku EUROKINISSI SPORTS

Αναγεννημένος μοιάζει ο Αφρικανός άσος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αφού μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στο Κόπα Άφρικα, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι άκρως ικανοποιημένος από τον Εμποκού και θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι στο χέρι των πράσινων, αφού ο 24άχρονος άσος έχει μεν ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι, η οποία όμως είναι... απαγορευτική ( 5.000.000€).

Μιλώντας στην NOVA, ο Εμποκού απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά:

"Έχω έρθει ως δανεικός στην ομάδα και βεβαίως δεν εξαρτάται από εμένα το πως και αν θα συνεχίσω. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ και τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη ζωή μας στην Αθήνα και την Ελλάδα.

Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ και έχω δίπλα μου τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο το τιμ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω, γιατί όλα είναι ένα παζλ, το οποίο πρέπει να συμπληρώσουμε. Ελπίζω να μπορέσουν να μπουν τα σωστά κομμάτια στη σωστή θέση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εγώ είμαι εδώ και όσο είμαι εδώ κοιτάω να χαρώ και να νικήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και από εκεί και πέρα, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα καθίσουμε όλοι γύρω από το τραπέζι για να μπορέσουμε να μιλήσουμε και ελπίζω να βρω μια λύση. Αν τα πράγματα πάνε καλά, τότε θα βρεθεί λύση, διαφορετικά δεν θα υπάρξει λύση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK