Αισιόδοξοι Ζέκα και Βίτορ για την Ελλάδα

Οι δύο Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές, Ζέκα και Βίτορ που που αγωνίζονται στην χώρα μας μετέφεραν στους συμπατριώτες τους πως βιώνουν την κατάσταση στην Ελλάδα.

Αισιόδοξοι Ζέκα και Βίτορ για την Ελλάδα
INTIME SPORTS

Ζέκα και Βίτορ με δηλώσεις τους στην πορτογαλική ιστοσελίδα observador.pt μετέφεραν όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε, αρχικά, στον φόβο που επικρατεί: "Υπάρχει φόβος ότι θα έρθουν και χειρότερα, όπως κλειστά σούπερ μάρκετ και φαρμακεία".

Και πρόσθεσε: "Είμαι αισιόδοξος. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Οι άνθρωποι στην Αθήνα είναι καλοί με μένα, εγώ και η οικογένειά σχεδόν αισθανόμαστε Έλληνες".

Επεσήμανε ότι: "Έχουμε τα πάντα για το μωρό. Με ρώτησαν αν ήθελα να στείλω την οικογένεια στη Λισαβόνα για δύο εβδομάδες, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Η ομάδα μας ρώτησε, επίσης, αν θέλουμε παραπάνω χρήματα για τα παιδιά και μας καθησύχασε λεγοντάς μας ότι δεν πρόκειται να χάσουμε τίποτα".

Βίτορ: "Δεν πιστεύω να αφήσουν την Ελλάδα"

Για τις τελευταίες εξελίξεις τοποθετήθηκε και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ. "Όταν ακούς τους Έλληνες να μιλούν μεταξύ τους καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ανησυχία. Μας ενδιαφέρει και εμάς η κατάσταση, είναι φυσιολογικό", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μιγκέλ Βίτορ στην ιστοσελίδα observador.pt και συνέχισε:

"Σε περίπτωση αλλαγής του νομίσματος θα έπρεπε να γίνουν οι συναλλαγές σε δραχμές. Είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, αλλά τα πάντα στην ομάδα έχουν καταβληθεί εγκαίρως. Αυτό είναι κάτι που μας προκαλεί ασφάλεια. Υπάρχουν δύο ή τρεις σύλλογοι που πληρώνουν καλά, άλλα αυτό δεν ισχύει για όλους. Για να καταλάβετε την κατάσταση πέρυσι δύο ομάδες ξεκίνησαν κανονικά τη χρονιά και αποχώρησαν στα μέσα της σεζόν από το πρωτάθλημα. Κανείς, πάντως, δεν γνωρίζει προς ποια κατεύθυνση θα οδηγηθούν όλα αυτά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν την Ελλάδα".

Στην Βέροια και ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία μαζί με τον ατζέντη του Διονύση Γιαννόπουλο και τον συνεργάτη του στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ, Αγγελο Ζαζόπουλο, βρέθηκαν σήμερα (6/7) στο γήπεδο της Βέροιας και παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες της Εθνικής Νέων στον πρώτο της αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από κοντά τους και το μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ και έφορος του τμήματος μαχητικών τεχνών, Στάθης Καζαντζίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK