Ακόμα και υγιής να ήταν ο Εμενίκε...

Ο Λεμονής στη συνέντευξή του στη Nova τόνισε ότι ο Εμάνουελ Εμένικε δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ και πώς θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό ανήμερα 28ης Οκτωβρίου. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξει κιόλας... Εξηγεί ο Αλέξης Βιρβίλης.

19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 19/09/2017 OLYMPIACOS VS ASTERAS TRIPOLIS, FOR GREEK FOOTBALL CUP SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δεν βγαίνουν με ευκολία προς τα έξω τι ακριβώς συμβαίνει στο μέτωπο των τραυματιών. Η περίπτωση του Σεμπά είναι χαρακτηριστική. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι περισσότερο για να ξεκουραστεί ενόψει ΠΑΟΚ έμεινε έξω από το ματς με την Μπαρτσελόνα, αλλά εδώ φτάσαμε να βγαίνει ο Τάκης Λεμονής και να δηλώνει δημοσίως μέσω της κάμερας της Nova ότι θα τον ξαναέχει στη διάθεσή του στο ματς με τον Λεβαδειακό στις... 18 Νοεμβρίου! Μετά από έναν μήνα δηλαδή...

Άλλος ένας παίκτης που θα απουσιάσει από την κυριακάτικη αναμέτρηση (22/10, 20.30) είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός επιθετικός που έχασε τα ματς με Πανιώνιο και Μπαρτσελόνα, θα δει από την εξέδρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όπως είπε ο Λεμονής θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Λεωφόρου ανήμερα 28ης Οκτωβρίου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε το εξής: Και καλά να ήταν ο Εμενίκε με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι σίγουρο ότι θα έπαιζε. Το ίδιο ισχύει και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Εμενίκε παρότι στα τέλη Σεπτεμβρίου φάνηκε να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του, μετά από λίγο καιρό σαν να έκανε βήματα προς τα πίσω. Δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στον τραυματισμό του, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι δείχνει να θέλει ακόμα... ψωμιά για να γίνει 100% μέλος του συνόλου, να “δέσει” με την υπόλοιπη ομάδα και κάπου-κάπου να αφήνει και ορισμένα... νευράκια στην άκρη.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

Από τη στιγμή που λείπει και ο Μπεν, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί την Κυριακή (22/10) στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τον πρώτο λόγο θα έχει επίσης και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γιατί τη δεδομένη στιγμή δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση απ' όλους τους υπόλοιπους επιθετικούς.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ακόμα ψάχνεται και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ενθουσιάσει τον Λεμονή. Στο δίλημμα Τζούρτζεβιτς – Ανσαριφάρντ, ο 57χρονος τεχνικός επιλέγει με κλειστά μάτια τον Ιρανό φορ.

Αν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Μπεν που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση, τότε μπορεί να δει κάποια πράγματα διαφορετικά ο Λεμονής.

Πώς τα έχει φέρει η μοίρα... Από εκεί που ο Χάσι είχε πει στον Καρίμ να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του γιατί θα ήταν ο τέταρτος φορ, στην παρούσα φάση είναι ο πρώτος επιθετικός στα μάτια του Λεμονή. Από το ένα άκρο στο άλλο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK