Αλαφούζος λαϊκής βάσης

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να προχωρήσει εντός της ημέρας στα αποκαλυπτήρια του πλάνου της λαϊκής βάσης, την ώρα που η ομάδα έχασε το προβάδισμα των 4 βαθμών με την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει.

Αλαφούζος λαϊκής βάσης
alafouzos.jpg INTIME SPORTS

Η ώρα των πράξεων έφτασε, 5 ημέρες πριν από την καθοριστικά γενικής συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πραναγγείλει πως εντός της ημέρας θα ανακοινώσει το πλάνο του για τη σωτηρία του τριφυλλιού. Ο Έλληνας εφοπλιστής θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του Σωματείου που θα αναλάβει να τρέξει το πλάνο της λαϊκής βάσης, με τον Παναθηναϊκό να περνά σε μια άλλη εποχή. Άλλωστε ήταν η πρώτη ομάδα στη οποία εφαρμόστηκε το πλάνο της πολυμετοχικότητας το 2008 και τώρα φαίνεται να αλλάζει σελίδα με το πλάνο της λαϊκής βάσης.

Αλαφούζος λαϊκής βάσης
alafouzos.jpg INTIME SPORTS

Αποφασισμένος ο Αλαφούζος...

Δύσκολο εγχείρημα στους καιρούς που ζούμε αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να κάνει την προσπάθεια του. Μένει να δούμε ποιοι επιφανείς Παναθηναϊκοί θα στηρίξουν στο ξεκίνημα αυτό το εγχείρημα (Πολέμης, Βασιλάκης) και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, καθώς τα χρονικά περιθώρεια έχουν στενέψει απελπιστικά για τους "πράσινους" που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με τη βούλα.

Αλαφούζος λαϊκής βάσης
vardinogiannis.jpg INTIME SPORTS

Οι επαφές και ο κίνδυνος της πτώχευσης...

Ο κ. Αλαφούζος είχε επαφές με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Παύλο Γιαννακόπουλο και εντός της ημέρας θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους συνεργάτες του ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια στις επίσημες ανακοινώσεις. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζίγκερ και οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη θα μεταβιβαστούν στο Σωματείο. Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Βγενόπουλος επιμένει στο θέμα της ΓΗΠΕΛ και έχει πει στον Γιάννη Αλαφούζο πως εφόσον προχωρήσει στον ορισμό διοίκησης, θα βάλει τα 1,7 εκ. ευρώ στην ΑΜΚ και δεν θα εμπλακεί με το Σωματείο.

Η ουσία είναι ότι η πρόταση Αλαφούζου είναι η μοναδική που υπάρχει στο τραπέζι και αν μη τι άλλο ας μην... πυροβοληθεί εκ των έσω. Αλλιώς το επόμενο βήμα είναι η πτώχευση...

Αλαφούζος λαϊκής βάσης

Ξέχασαν να μπουν στο γήπεδο...

Στα αγωνιστικά, η ομάδα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Μπήκε με το αριστερό και έχασε με το καλημέρα το προβάδισμα των 4 βαθμών. Η διαφορά από τον ΠΑΟΚ μειώθηκε στους δύο πόντους και η ΑΕΚ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στο ντέρμπι της Δευτέρας, ενώ ο Ατρόμητος δείχνει ικανός για πολλές ζημιές σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Φερέιρα ξέχασαν να μπουν στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και ξύπνησαν στην επανάληψη αλλά οι δύο βαθμοί χάθηκαν. Φαίνεται ότι η πρώτη θέση θα κριθεί στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη Πέμπτη και την επόμενη Κυριακή σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα. Εφόσον ο Παναθηναϊκός μπορέσει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Μην το ξεχνάμε αυτό. Οι μέρες περνούν χωρίς πράξεις... Κοινώς λεφτά.

Αλαφούζος λαϊκής βάσης
panathinaikos.jpg INTIME SPORTS

Ο κόσμος χρειάζεται ελπίδα...

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και επέλεξε να μην πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πρώτο ματς, έπειτα την ποινή των 3 αγωνιστικών. Οι φίλοι του τριφυλλιού χρειάζονται μια ελπίδα και μια προοπτική για να στηρίξουν την ομάδα στη μάχη για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φαίνεται ότι και οι παίκτες βρίσκονται στα όρια τους και σκέφτονται το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει. Ας τους δώσουν μια ελπίδα για το μέλλον!

Διαβάστε ακόμη:

Αλαφούζος: "Ομόνοια έστω και τώρα"

Γόντικας: "Τιμητικό αλλά..."

Φερέιρα: "Να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα οι διαιτητές"

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK