Αλλάζουν ημέρα δύο ματς της 3ης αγωνιστικής

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League ενόψει της 3ης αγωνιστικής. Ποιά είναι τα δύο παιχνίδια που άλλαξαν ημέρα διεξαγωγής.

Αλλάζουν ημέρα δύο ματς της 3ης αγωνιστικής

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ και το γεγονός αυτό δεν αφήνει ανεπηρέαστο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει την Τρίτη (6/9) για τις νέες ημερομηνίες στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η League:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, ενόψει της προγραμματισμένης παρουσίας του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, οι κάτωθι αγώνες στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Σάββατο στις 18:15).

• Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Κυριακή στις 18:15).

Photo Credits: Action Images

Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ