Αλλάζουν ημέρα δύο ματς της 3ης αγωνιστικής

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League ενόψει της 3ης αγωνιστικής. Ποιά είναι τα δύο παιχνίδια που άλλαξαν ημέρα διεξαγωγής.

Αλλάζουν ημέρα δύο ματς της 3ης αγωνιστικής

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ και το γεγονός αυτό δεν αφήνει ανεπηρέαστο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει την Τρίτη (6/9) για τις νέες ημερομηνίες στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η League:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, ενόψει της προγραμματισμένης παρουσίας του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, οι κάτωθι αγώνες στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Σάββατο στις 18:15).

• Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Κυριακή στις 18:15).

Photo Credits: Action Images

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα