"Άλωσε" το Περιστέρι ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος κατάφερε να επιβληθεί εκτός έδρας του Ατρομήτου στην εξ αναβολής 11ή αγωνιστική της Super League, επικρατώντας με 2-1!

"Άλωσε" το Περιστέρι ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ φάουλ του Μπεν στο 24', ο Ατρόμητος απάντησε με πέναλτι του Ούμπιδες στο 49', όμως ο Σαββίδης στο 59', έβαλε τους φιλοξενούμενους ξανά μπροστά στο σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 29΄, όμως ο Ενγκόγκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ατρόμητος στο 32΄, με δυνατό σουτ του Κυριακίδη που απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Στη συνέχεια το ματς διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά, λόγω πτώσης της τάσης στο γήπεδο του Περιστερίου, και όταν ξανάρχισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποχρεώθηκε να αποσύρει τον Ενγκόγκ, που υπέστη μυϊκό τραυματισμό, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους χωρίς κλασικό φορ περιοχής.

Ο Γιώργος Κορακάκης έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, ρίχνοντας στον αγώνα τον νεαρό Λημνιό και τον -προερχόμενο από απουσία λόγω τραυματισμού- Ούμπιδες. Ο Αργεντινός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 49΄ με πέναλτι, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Τζήλος σε χέρι του Οικονόμου, όμως οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν άμεσα και ξαναπήραν προβάδισμα στο 59΄, με τον Σαββίδη να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάγκα (71΄ Κεϊτά), Κοντοές (46΄ Λημνιός), Κυριακίδης, Βασιλείου (46΄ Ούμπιδες), Κατράνης, Πλατέλλας, Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (58΄ Σαββίδης), Μπεν (90΄ Γκιοατά), Μασούντ, Ενγκόγκ (45+6΄ Μασούρας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK