Μαρτίνες, Τζανδάρης και Λόρια στον Ολυμπιακό

Την απόκτηση των Νίκολας Μαρτίνες, Φάνη Τζανδάρη και Γκιόργκι Λόρια ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/7) ο Ολυμπιακός.

Μαρτίνες, Τζανδάρης και Λόρια στον Ολυμπιακό

Μεταγραφικός... πυρετός στον Ολυμπιακό! Στα "ερυθρόλευκα" ντύθηκαν την Πέμπτη (2/7) οι Νίκολας Μαρτίνες, Φάνης Τζανδάρης και Γκιόργκι Λόρια, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν ξεχωριστά την απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις τους.

Η ανακοίνωση για Μαρτίνες: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστήΝίκολας Μαρτίνες.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνες επεσήμανε: "Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Ανυπομονώ να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα".

Η ανακοίνωση για Τζανδάρη: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δήλωσε : "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

H ανακοίνωση για Λόρια: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Θρύλου, σημείωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου".

** Δείτε εδώ σε VIDEO Analysis by Contra.gr τα προσόντα του Μαρίνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK