Ανακοίνωσε Πασιένσια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον νεαρό Πορτογάλο φορ Γκονσάλο Πασιένσια.

Ανακοίνωσε Πασιένσια ο Ολυμπιακός
Πασιένσια-Πόρτο

Ο Γκονσάλο Πασιένσια είναι παίκτης του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποκτάται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τους "δράκους".

Ο 22χρονος διεθνής με την ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαιριστής βρίσκεται καθ' οδόν για την Ελλάδα και είναι πιθανόν να βρεθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Πορτογάλου επιθετικού, Γκονσάλο Πασιένσια".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο γεννημένος την 1η Αυγούστου του 1994 στο Πόρτο Πασιένσια είναι γιος του πρώην διεθνή φορ των "δράκων", Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος μάλιστα προ ετών υπήρξε και υποψήφιος προπονητής του Ολυμπιακού.

Είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ προ εβδομάδων εκπροσώπησε τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με τον Αντρέ Μάρτινς, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο Γκονσάλο Μέντες Πασιένσια αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, στις οποίες ανήκει από τα 8 του. Το 2009-2010 παραχωρήθηκε δανεικός στην (χαμηλότερης κατηγορίας) Παντροένσε. Στις 12 Ιανουαρίου του 2014 έκανε ντεμπούτο με τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το "παρθενικό" τέρμα του σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2014, σε αγώνα κόντρα στη Φεϊρένσε.

Τον Ιανουάριο του 2015 πραγματοποίησε ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός στο Taça da Liga με την πρώτη ομάδα κόντρα στην Μπράγκα, ενώ σκόραρε στην ίδια διοργάνωση μία εβδομάδα αργότερα κόντρα στην Ακαδέμικα.

Η τελευταία ήταν και η ομάδα στην οποία παραχωρήθηκε την περσινή σεζόν, καταγράφοντας 30 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 69 εμφανίσεις και 19 τέρματα με Πόρτο Β, Πόρτο και Ακαδέμικα, ενώ με τις "μικρές" εθνικές ομάδες έχει 55 εμφανίσεις και 23 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλες οι μεταγραφές Live
Ήρθε με... καθυστέρηση Αθήνα ο Καρντόσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK