"Ανάσα" μίας εβδομάδας για Τελάντερ!

Η απουσία του δικηγόρου του Παναθηναϊκού στη Ζυρίχη έδωσε χρονικό "αβάντζο" στους "πράσινους" στην εκδίκαση της καταγγελίας του Δανού που πήγε για την επόμενη Τετάρτη μαζί με άλλες τρεις υποθέσεις... φωτιά.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ακόμη μία, μικρή -αλλά σημαντική-χρονική "ανάσα" πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12), ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση της καταγγελίας του Ράσμους Τελάντερ που οδηγήθηκε σε νέα αναβολή για την επόμενη εβδομάδα.

Οι "πράσινοι" αιτήθηκαν και πήραν την αναβολή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, επικαλούμενοι την απουσία του νομικού εκπροσώπου της ομάδας, Άλκη Παπαντωνίου στη Ζυρίχη, όπου ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με τους εκτός Ελλάδος πιστωτές του Παναθηναϊκού.

Το Διαιτητικό έδωσε το "ΟΚ" για μία δεύτερη αναβολή, με την επισήμανση πως θα είναι και η... τελευταία και οι "πράσινοι" έχουν πλέον μία εβδομάδα καιρό, για να οδηγηθούν σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά του Δανού στόπερ, για το υπόλοιπο της οφειλής της δεύτερης δόσης του διακανονισμού του (34.000 ευρώ), αλλά και την τρίτη δόση του (46.139 ευρώ) που επίσης έχει λήξει από τις 6/12.

Και δεν είναι μόνο αυτό... Την επόμενη Τετάρτη (20/12) στο Διαιτητικό είναι προγραμματισμένες για εκδίκαση και οι καταγγελίες των Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, για αφαίρεση βαθμών (!), αλλά και του Βέμερ, η οποία ωστόσο θα πάει πρώτα για διακανονισμό δέκα δόσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK