Αναστασιάδης: "Είναι αρρώστια μου η προπονητική"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φορτισμένος συναισθηματικά ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία που του έδωσε να προπονήσει την ΑΕΛ και τόνισε πως όλη του η ζωή είναι η προπονητική.

Αναστασιάδης: "Είναι αρρώστια μου η προπονητική"
anastasiadis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φανερά συγκινημένος, ο προπονητής της ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις δυνατότητες των παικτών του και τη βοήθεια της Παναγιάς για τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού.

"Το έχω πει πολλές φορές. Τα παιδιά τα φώτισε η Παναγιά απόψε. Τους το έχω πει πολλές φορές πως έχουν δυνατότητες. Εγώ το ξέρω, τώρα το ξέρουν και αυτοί. Πρέπει να κάνουν αυτό που ξέρουν", είπε αρχικά και συνέχισε για το παιχνίδι:

"Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα ήμασταν στεναχωρημένοι αν δεν κερδίζαμε απόψε" και κατέληξε συγκινημένος:

"Μετά από ενάμισι χρόνο βρήκα δουλειά. Πρέπει να ευχαριστήσω αυτό τον άνθρωπο (Κούγια) που είμαι σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία και αρκετό κόσμο. Η ζωή μου είναι προπονητής. Είναι η αρρώστια μου".

O έμπειρος τεχνικός δεν ξέχασε να αναφέρει και τον Σάκη Τσιώλη: "Είχα πει πως την πρώτη νίκη θα την αφιερώσω στον Σάκη Τσιώλη, έναν εξαιρετικό συνάδελφο, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν και εγώ εδώ. Εχει ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK