Αναστασίου: "Αλλάζει το στάτους του κλαμπ ο Εσιέν"

Ο Γιάννης Αναστασίου αν και δεν θέλησε να μιλήσει για τον Μίκαελ Εσιέν είπε μια ατάκα που έφτανε για να πλέξει το εγκώμιό του, ενώ όσον αφορά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε τους δύο από τους τρεις στόχους του.

Αναστασίου: "Αλλάζει το στάτους του κλαμπ ο Εσιέν"

"Τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας και είχαμε σαν στόχο να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Κατά τα 2/3 τα καταφέραμε. Θα έλεγα είχαμε μια καλή εικόνα στην διάρκεια του αγώνα, στο τέλος κάπου χαλαρώσαμε, ίσως κουραστήκαμε, χάσαμε την ισορροπία μας στο κέντρο αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι στο επιθετικό τρίτο και αν είχαμε ποιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάποιο γκολ.

Είναι πολύ καλό που παιδιά όπως ο Κοτσόλης, ο Μαρινάκης, ο Δώνης έπαιξαν ως βασικοί και αυτό που δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει βάθος. Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή, να έχουμε καλή εικόνα και εκεί και να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Κάποια παιδιά ήδη έχουν πάρει άδεια και από αύριο θα λείπουν και αυτοί είναι οι Ζέκα, Στιλ, Ατζαγκούν, ο Μπεργκ ο οποίος θα φύγει το Σάββατο αλλά και ο Ταυλαρίδης που πήρε και την κόκκινη", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Μια άποψη για τον Εσιέν τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή;

"Θα προτιμούσα να μην αναφερθώ γιατί είχα πει στην διάρκεια των πλέι οφ να μιλάω καθαρά για ότι αφορά την ομάδα και όχι τις μεταγραφές. Σίγουρα αλλάζει το στάτους και η δυναμική του κλαμπ με με μια τέτοια μεταγραφή αλλά θα ήθελα να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο και να μην πω κάτι άλλο και αυτό να το συζητήσουμε μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής ή ακόμα καλύτερα στην προετοιμασία".

Του χρόνου μπαίνει το πλάνο σας στην τρίτη του χρονιά, μπορούμε να πούμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει για το πρωτάθλημα;

"Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα σαν στόχο έχεις το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο και εμείς το δείξαμε ότι το θέλαμε το διεκδικήσαμε και αυτό θα κάνουμε και του χρόνου. Μπορείς να πεις ότι θέλουμε αυτό, θέλουμε εκείνο αλλά στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί να το λες.

Έχουμε κάνει βήματα και έχουμε βάλει τις βάσεις για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τίτλους μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε και πιστεύω ότι έχουμε ωριμάσει όλοι μας για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και να είμαστε καλοί και στα πλέι οφ και στην Ευρώπη".

Ποια ομάδα θεωρείτε ότι θα πάρει την δεύτερη θέση στα πλέι οφ;

"Με την εικόνα που είχαν καμία ομάδα δεν έδειξε ότι είναι καλύτερη από την άλλη, είναι οι συγκυρίες, η τύχη και το βάθος που έχει η κάθε ομάδα. Φαντάζει ποιο λογικό να είναι ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα και να παλέψουν για την δεύτερη θέση".

Του χρόνου τον Κουτρουμπή σε ποια θέση να τον υπολογίζουμε σε αυτή του μέσου ή του στόπερ;

"Έδειξε ότι μπορεί να παίξει και σε αυτή τη θέση και αποτελεί και μια δυνατή επιλογή. Είναι ένα παιδί που έχει τρομερές δυνατότητες, απλά πρέπει να γίνει ποιο σταθερός. Το ατού του είναι ότι ξέρει να παίξει ποδόσφαιρο και είναι καλός με την μπάλα. Τώρα εξαρτάται από το πως θέλουμε να παίξουμε. Πάντως είναι καλό που ξέρουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε ένα παίκτη σε δυο θέσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK