Ανησυχία ενόψει της απολογίας στον ΠΑΟΚ

Γιατί στον ΠΑΟΚ ανησυχούν εν όψει της απολογίας για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ανησυχία ενόψει της απολογίας στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απολογηθεί την Παρασκευή (9/10) για την συμπεριφορά οπαδών του "Δικεφάλου" στο ματς με τον Ολυμπιακό. Έχει γίνει πλήρη καταγραφή σε σχολαστικό βαθμό από τον παρατηρητή του αγώνα, έχουν σημειωθεί 20 πυρσοί, 8 κροτίδες και ένα μπουκάλι που έπεσε (χωρίς να σκάσει κοντά στον ποδοσφαιριστή) την ώρα που ο Φορτούνης εκτελούσε το κόρνερ που "έφερε" το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν πως η ΠΑΕ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο γιατί γενικώς η εικόνα που έδειξαν οι φίλοι του "Δικεφάλου" ήταν εξαιρετική. Βέβαια εκτιμάται πως η εκδίκαση την Παρασκευή δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία. Έτσι δεν παύουν να... αγωνιούν και να ανησυχούν στον ΠΑΟΚ και ένα πρόστιμο μπορεί να "φέρει" την ομάδα σε δύσκολη θέση και στο εξής να "έρθει" τιμωρία ακόμη κι αν συμβεί το παραμικρό. Την 8η αγωνιστική να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει 7.000 εισιτήρια, η Αστυνομία λέει "όχι"

Μπροστά του ο ΠΑΟΚ έχει το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή... Ο "Δικέφαλος" ζητά 7.000 εισιτήρια, τόσα θέλει και ο "Γηραιός" στον δεύτερο γύρο (άρα θέλει τις θύρες 7 και 8) στο ματς της Τούμπας, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακινηθούν τα διαρκείας της 7 σε άλλη θύρα. Η Αστυνομία, πάντως, εμφανίζεται αρνητική στην ανταλλαγή εισιτηρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK