Ανοίγει ξανά το κεφάλαιο μεταγραφές η ΑΕΚ

Η μανατζερική πιάτσα έχει βουίξει τις τελευταίες ώρες ότι η ΑΕΚ... ανασκουμπώνεται και ετοιμάζεται για μεταγραφές μετά το δεύτερο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Ποιος ο στόχος των "κιτρινόμαυρων" με τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ανοίγει ξανά το κεφάλαιο μεταγραφές η ΑΕΚ

Η ήττα από την ΤΣΣΚΑ ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ να ανασκουμπωθεί και να επανεξετάσει το κεφάλαιο: μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μανατζερική πιάτσα έχει πέσει σύρμα ότι η Ένωση άνοιξε εκ νέου τις συζητήσεις περί μεταγραφών και περιμένει ενδιαφέρουσες προτάσεις για να δώσει ενίσχυση στο ρόστερ και περισσότερες λύσεις στον Μανόλο Χιμένεθ.

Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν δώσει όλη τους την προσοχή στην ιστορική ημέρα με τον αγιασμό της οικοδομής της Νέας Φιλαδέλφειας που θα σημάνει την αυγή των εργασιών για την ανέγερση της "Αγιά Σοφιάς" παρ'όλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι σε καίριες θέσεις που κοιτούν το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.

Εφόσον οι "κιτρινόμαυροι" αποκλειστούν οριστικά από το Champions League σκοπεύουν να ελέγξουν στο έπακρο την αγορά για να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη μάχη για τους ομίλους του Europa League.

Η ήττα από την ΤΣΣΚΑ δεν έχει προκαλέσει πανικό, αντιθέτως έχει γεμίσει με περισσότερη διάθεση τους διοικούντες την ΠΑΕ να ενισχύσουν την ομάδα με λύσεις και όχι επιπόλαιες κινήσεις...

Στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που επανδρώνουν την ομάδα δεν έχει χαθεί καθόλα η εμπιστοσύνη, αντιθέτως το κεφάλαιο των μεταγραφών φέρεται να ανοίγει ξανά για το καλό του συνόλου και την ενδυνάμωση της ΑΕΚ για τις ευρωπαϊκές μάχες που ακολουθούν μετά τη ρεβάνς με τους Μοσχοβίτες.

Η ονοματολογία δίνει και παίρνει ωστόσο στην Ένωση θα περάσουν από... κόσκινο τις όποιες περιπτώσεις πέσουν στο τραπέζι. Οι θέσεις για τις οποίες ακούγεται ότι θα κινηθεί δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Ένας μέσος, ένας επιθετικός και δεν αποκλείεται η ενίσχυση σε μία από τις τέσσερις θέσεις της άμυνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK