Αστρονομικό ποσό θέλει ο ΑΠΟΕΛ για τον Σωτηρίου!

Ο ΑΠΟΕΛ κοστολογεί ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ την πώληση του Πιέρου Σωτηρίου και γι' αυτό τελείωσε το φλερτ με τον ΠΑΟΚ πριν καν αυτό αρχίσει. Ποιο είναι το ποσό που αξιώνει ο πρωταθλητής Κύπρου και τι θέλει για την καριέρα του ο νεαρός στράικερ από τη Λευκωσία.

Αστρονομικό ποσό θέλει ο ΑΠΟΕΛ για τον Σωτηρίου!

Ο Λούμπος Μίχελ έφυγε άπραγος από το ραντεβού που είχε με τον ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα στη Λευκωσία για τα... μάτια του Πιέρου Σωτηρίου. Πως όμως να μην φύγει με άδεια χέρια αφού ο πρωταθλητής Κύπρου έχει τόσο μεγαλεπίβολα σχέδια για τον 24χρονο (έχει στις 13 Ιανουαρίου γενέθλια) Κύπριο στράικερ;

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν στο ραντεβού της Δευτέρας έπεσαν στο τραπέζι συγκεκριμένα νούμερα ή από νωρίς οι Κύπριοι το ξέκοψαν ότι δεν επιθυμούν να πουλήσουν τώρα τον παίκτη. Η λογική λέει πάντως ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο αν ήξερε ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Σε περίπτωση όμως που στο ραντεβού άκουσε το ποσό που με το οποίο πουλά ο ΑΠΟΕΛ, μάλλον θα ήθελε να ... διακτινιστεί πίσω στη Θεσσαλονίκη. Και αυτό γιατί οι πρωταθλητές Κύπρου αξιώνουν για τον πιο εκλεκτό παίκτη του ρόστερ τους 2,5 εκ ευρώ! Βεβαίως, όπως το διαβάζετε, 2,5εκ.

Να δώσει ο ΠΑΟΚ 2,5εκ ευρώ για οποιονδήποτε παίκτη, πόσω μάλλον για έναν Κύπριο ο οποίος δεν έχει δοκιμάσει ακόμα τις δυνάμεις του εκτός κυπριακών συνόρων, θα ήταν μάλλον αδύνατον. Οπότε ίσως η δικαιολογία του "δεν πωλείται" να βόλεψε όλες τις πλευρές. Και τον ΠΑΟΚ ο οποίος στρέφει αλλού το βλέμμα του, και τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος ψάχνει για πιο μεγάλα πορτοφόλια.

Θα βόλεψε προφανώς και τον ίδιον τον παίκτη ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί και σε καλύτερο, από το ελληνικό, πρωτάθλημα. Για παράδειγμα; Βέλγιο. Παίζει ήδη εκεί ο Λαϊφης και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Ο Σωτηρίου λοιπόν που πιστεύει στο ταλέντο του, δεν εγκλωβίζει τα όνειρά του μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα (όπως έκαναν παλαιότερα πολλοί Κύπριοι παίκτες από τον Σαββίδη έως τον Κωνσταντίνου και τον Οκκά).

Ετσι και αλλιώς ο Σωτηρίου έχει πετύχει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια. Εγινε βασικός στον ΑΠΟΕΛ από τον Τιμούρ Κετσπάγια αν και αρχικά λογιζόταν ως 4η λύση για την επίθεση. Του άνοιξε το δρόμο ο τραυματισμός του Καβενάγκι γεγονός που ο νεαρός στράικερ εκμεταλλεύτηκε άριστα. Στη συνέχεια ήρθαν τα γκολ, η καθιέρωση, η ανανέωση του συμβολαίου του και η αύξηση των αποδοχών του από τις 50.000 ευρώ στις 160.000 ετησίως.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο Europa League τον έκανε ευρύτερα γνωστό και στο ελλαδικό κοινό. Ο ΠΑΟΚ τον παρακολούθησε πολλές φορές με δικούς του ανθρώπους, πείστηκε για την αξία του, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να τον κάνει δικό του. Είπαμε, το κόστος είναι μεγάλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK