Ολιβέιρα στο Contra.gr: "Τι ζήσαμε θεέ μου..."

H φωνή του Μαρσέλο Ολιβέιρα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είχε άρωμα…νέκταρ. Το νέκταρ ενός ανθρώπου ο οποίος έχει ζήσει την αμέσως προηγούμενη νύχτα τις καλύτερες στιγμές της ζωής του.

Ολιβέιρα στο Contra.gr: "Τι ζήσαμε θεέ μου..."

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του ΑΠΟΕΛ, αφού καλημέρισε με μία ελληνικότατη καλημέρα το Contra.gr απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις μας.

Παράδειγμα: Κοιμήθηκες χθες Μαρσέλο; «Τι να σου πω φίλε μου. Λίγο, πολύ λίγο, που να κοιμηθείς μετά από ένα τέτοιο βράδυ. Τι ζήσαμε θεέ μου…ακόμη δεν το έχω καταλάβει…Που να έρθει ύπνος…».

Το περίμενες Μαρσέλο όταν έφευγες από την Ελλάδα και τον Ατρόμητο ότι θα έπαιζες στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ; «Πλάκα κάνεις; Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Εφυγα στα 30 μου για να παίξω στην Κύπρο και είμαι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν μου το έλεγε κανείς θα τον έλεγα τρελό».

Το κλειδί της επιτυχίας κόντρα στη Λιόν ποιο ήταν; «Εμείς εδώ φίλε παίζουμε ως ομάδα. Παίζουμε μαζί, ως ενιαίο σύνολο. Αγχος δεν είχαμε, η Λιόν ήταν το φαβορί και έτσι τα καταφέραμε. Ξέρεις, πιστεύουμε πολύ σ’ αυτό που κάνουμε, είμαστε ενωμένοι, Βραζιλιάνοι, Πορτογάλοι, Ελληνες, όλοι. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, όχι ο Μαρσέλο ή ο Μαντούκα ή ο Μοράις».

Περιέγραψέ μας λίγο τις στιγμές μετά. «Τι να περιγράψω. Εδώ γίνεται χαμός ακόμα και τώρα. Είναι οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου, δεν το συζητώ. Γίναμε ένα με τον κόσμο, αγκαλιές, φιλιά, αφιερώσεις…Τι να πρωτοπείς…».

Προτίμηση για αντίπαλο έχεις; «Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ από χθες. Κάτσε λίγο να καθαρίσει το μυαλό μας. Εδώ δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει, θα σκέφτουμε το μετά. Ξέρω ότι ο κόουτς είπε μακριά από την Μπαρτσελόνα. Εγώ δεν λέω τίποτα. Κάθισε να δούμε και ποιοι θα προκριθούν ακόμα και βλέπουμε».

Από την Ελλάδα φανταζόμαστε ότι θα έχεις πολλά τηλεφωνήματα… «Δεν προλαβαίνω να απαντώ. Οι φίλοι μου από τον Ατρόμητο με σκέφτονται πάντα. Ο Μπρίτο, ο Μπάλας, ο Αθανασίου, όλα τα παιδιά. Ο γιατρός ο Πέτρος Καπράλος με πήρε πριν από λίγο. Στην Ελλάδα έχω μόνο φίλους που χαίρονται με τη χαρά μου».

Ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει ο ΑΠΟΕΛ Μαρσέλο; «Ο ΑΠΟΕΛ ενώνει φίλε. Ενώνει την Κύπρο, ενώνει την Ελλάδα. Γιατί ξέρω ότι Κύπρος και Ελλάδα είναι ένα. Ενώνουμε τους ανθρώπους και γι’ αυτό είμαι περήφανος και πολύ ικανοποιημένος».

To video του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK