Αποκάλυψη ο Κουλούρης στο διπλό

Με αφορμή της διακοπή του πρωταθλήματος οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν το Σάββατο (28/2) οικογενειακό φιλικό στην Τούμπα. Έπαιξε και ο Σπυρόπουλος.

Αποκάλυψη ο Κουλούρης στο διπλό

Ο Αγγελος Αναστασιάδης τέσταρε το Σάββατο (28/2) τους παίκτες του, μέσα από οικογενειακό φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης και διάρκειας 50 λεπτών, με την συμμετοχή και του Νίκου Σπυρόπουλου ο οποίος, πλέον, υπολογίζεται κανονικά.

Τους πράσινους αποτελούσαν οι Γιακουμής, Ρατς, Κατσικάς, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Νομπόα, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μακ, Κουλούρης και τους μαύρους οι Ιτάνζ, Σπυρόπουλος, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Σκόνδρας, Βασαϊτης, Κάτσε, Τσολακίδης, Σαλπιγγίδης, Κλάους.

Τρία γκολ ο Κουλούρης

Στο πρώτο ημίχρονο όπου υπήρχε περιορισμός τριών επαφών με την μπάλα προκειμένου να είναι πιο γρήγορη η κυκλοφορία της μπάλας, οι πράσινοι προηγήθηκαν στην κόντρα με τον Δεληγιαννίδη να περνά κάθετη πάσα στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Κουλούρη, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με περίεργο τρόπο.

Οι μαύροι ισοφάρισαν με σουτ του Κλάους έπειτα από ενέργεια του Σκόνδρα, αλλά οι πράσινοι αντέδρασαν ξανά με τον Κουλούρη, ο οποίος σημείωσε το 2-1 με κεφαλιά έπειτα από γύρισμα του Ρατς. Ο νεαρός επιθετικός έγινε δημιουργός στο τρίτο γκολ όταν έστρωσε τη μπάλα στον Νομπόα για το 3-1. Οι μαύροι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν με σουτ του Βασαϊτη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στις καθυστερήσεις πάλι ο Κουλούρης διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Οι Γλύκος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Περέιρα, Γκολάσα και Τζιόλης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK