ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπακασέτας συμφώνησε Τρίτη με τον Ολυμπιακό και Σάββατο με την ΑΕΚ

Το Contra.gr αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν και έφεραν τη "ρήξη" του Τάσου Μπακασέτα με τον Πανιώνιο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπακασέτας συμφώνησε Τρίτη με τον Ολυμπιακό και Σάββατο με την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα συνεχίζεται με... αμείωτους ρυθμούς. Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο 24ωρο, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι των "κυανέρυθρων" ενοχλήθηκαν από τη στάση του ποδοσφαιριστή στο θέμα που προέκυψε με την ΑΕΚ και αποφάσισαν να λάβουν μέτρα, βάζοντας ουσιαστικά στο περιθώριο τον 22χρονο άσο.

Το Contra.gr αποκαλύπτει τι συνέβη τα τελευταία 24ωρα και έφεραν τη "ρήξη" ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού απευθύνθηκε, ως όφειλε, πρώτα στον Πανιώνιο, απ' την στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2016.

ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής πρόταση των "ερυθρολεύκων", αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάρα πολύ καλή προσφορά, εξίσου ικανοποιητική μ' αυτή του Παναθηναϊκού για τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Θυμίζουμε πως ο Καμερουνέζος άσος "έκλεισε" στο τριφύλλι μ' ένα ποσό κοντά στα 400.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι του Πανιώνιου έμειναν ικανοποιημένοι με την προσφορά και έδωσαν το "ΟΚ" προκειμένου ο Μπακασέτας να μιλήσει απευθείας με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη (17/05) ο Έλληνας άσος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά που του κατατέθηκε.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ

Όμως, τα δεδομένα άλλαξαν μέσα σε διάστημα τριών ημερών! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το προηγούμενο Σάββατο (21/05) ο παίκτης μίλησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, χωρίς η "Ένωση" να έχει πάρει άδεια από τον Πανιώνιο, και συμφώνησε μαζί τους. Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες για πρόταση των "κιτρινόμαυρων" προς τον Πανιώνιο, η πλευρά του Ιστορικού διαψεύδει τις φήμες και τονίζει σ' όλους τους τόνους πως δεν έχει λάβει καμία προσφορά, ούτε γραπτή, ούτε προφορική από την πλευρά της ΑΕΚ.

Όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες έχουν φέρει σε δυσχερή θέση τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Οι διοικούντες τον Πανιώνιο είναι πλήρως απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του παίκτη και προτίθενται να φθάσουν στα άκρα, σε ό,τι αφορά στο νομικό κομμάτι της υπόθεσης. Μάλιστα, οι επιπτώσεις για τον παίκτη σε περίπτωση που υπάρξει καταγγελία από τους "κυανέρυθρους" θα είναι τεράστιες...

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλλάζει στάση ο Πανιώνιος προς τους ατζέντηδες
ΣΤΑ ΑΚΡΑ: Χαμός με Ουζουνίδη και Πανιώνιο για Μπακασέτα
Ο ΠΑΟΚ και ο ΑΕΚτζής Μπακασέτας

News 24/7

24MEDIA NETWORK