Aλμπάνης, ένας μικρός... Φορτούνης!

Ο Χρήστος Αλμπάνης φαίνεται ότι ήρθε στη Superleague για να μείνει.Η σχέση του με τον Κώστα Φορτούνη, η γερμανική θητεία του, η λάθος κίνηση των Τρικάλων και η κάθοδος στην Αθήνα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Ξάνθη ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της "ελαφράς ταξιαρχίας" στην πρώτη νίκη της στην εφετινή Supelerague.

Εκπληξη; Οχι γι' αυτούς που τον γνωρίζουν και ξέρουν καλά ότι ο 23χρονος διαθέτει υψηλού επιπέδου ταλέντου που θυμίζει έναν άλλον παίκτη που επίσης κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Αλμπάνης, βλέπετε, άρχισε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία Δήμητρα/Απόλλων που θεωρείται η καλύτερη της περιοχής. Πρόκειται για την ακαδημία στην οποία έμαθε τα πρώτα μυστικά του αθλήματος και ο σταρ του Ολυμπιακού πριν μεταγραφεί στον Αστέρα Τρίπολης.

Το ταλέντο του Αλμπάνη έγινε πολύ εύκολα αντιληπτό και από τους οικείους του κρίθηκε σκόπιμο μόλις στα 15 του χρόνια ο μικρός να δοκιμάσει στο εξωτερικό για να εξελιχθεί καλύτερα αλλά και πιο γρήγορα. Πρώτος γερμανικός σταθμός του ήταν η Βέρντερ Βρέμης ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Φράιμπουργκ αποκομίζοντας πολλές και ιδιαίτερα χρήσιμες εμπειρίες σ' ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Γύρισε στα Τρίκαλα το 2015 για να παίξει στον τοπικό ΑΟΤ χωρίς όμως να μακροημερεύσει. Αλλωστε, ουδείς προφήτης στον τόπο του. Η διοίκηση Γιαλιά έκρινε ότι τα 40.000 που ζητούσε ο παίκτης για να υπογράψει στους Θεσσαλούς με συνέπεια ο Αλμπάνης να γίνει κάτοικος της πρωτεύουσας για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την Κυριακή, ο 23χρονος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Superleague και άνοιξε τα φτερά του για ακόμα ψηλότερα έχοντας πάντα ως οδηγό τον συντοπίτη του Φορτούνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK