Περιμένοντας τον Πετράκη... ανανέωσε ο Χουάντερσον

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή στον Απόλλωνα, καθώς μετά τις αποφάσεις για τον Χρήστο Αλμπάνη έγινε γνωστό ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα ο Χουάντερσον. Πότε θα γίνει το ραντεβού Μονεμβασιώτη-Πετράκη;

Περιμένοντας τον Πετράκη... ανανέωσε ο Χουάντερσον
ΕUROKINISSI

Χουάντερσον διετίας για τον Απόλλωνα, καθώς η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανακοίνωσε μετά το αποψινό Δ.Σ πως ο έμπειρος γκολκίπερ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πάρθηκε απόφαση για τον διάδοχο του Γιώργου Παράσχου, αφού αύριο Πέμπτη (17/5) αναμένεται το ραντεβού του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τον Γιάννη Πετράκη.

Το "αφεντικό" του Απόλλωνα έχει κάνει μία σούπερ προσφορά ύψους 18.000 ευρώ ( όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr και η στήλη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ) στον Κρητικό κόουτς και απομένουν κάποιες εγγυήσεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Η ανακοίνωση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" για τον Χουάντερσον που μένει στη Ριζούπολη, ενώ... πολιορκήθηκε από αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ: " Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζούνιο Ντα Σίλβα Σάντο Χουάντερσον. Ο Χουάντερσον υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει διετή διάρκεια."

Υπενθυμίζουμε πως στο Δ.Σ του Απόλλωνα έγινε γνωστό επίσης ότι το κλαμπ αναμένει βελτιωμένη πρόταση από την ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί το deal του Χρήστου Αλμπάνη. Διαβάστε τι δήλωσε σχετικά στο Contra.gr ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK