Απολογήθηκε ο Τζεμπούρ για το επεισόδιο με Βελλίδη

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Τζεμπούρ για το περιστατικό με Βελλίδη.

Απολογήθηκε ο Τζεμπούρ για το επεισόδιο με Βελλίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αθώος δήλωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ για το επεισόδιο που είχε με τον Μάρκο Βελλίδη στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Ο Αλγερινός επιθετικός κλήθηκε σε απολογία μετά από δίωξη του ποδοσφαιρικού και κατόπιν χρήσης βίντεο, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του "δικεφάλου του βορρά".

"Δεν τον χτύπησα. Δεν ήταν θέμα εκνευρισμού. Είδα τη σύρραξη με τέσσερις συμπαίκτες μου και αντιπάλους και πήγα να να τους χωρίσω", υποστήριξε ενώπιον του αθλητικού δικαστή ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

Η υπερασπιστική γραμμή της Ένωσης, μάλιστα, υποστήριξε ότι "ακόμα κι αν κληθεί ο Βελλίδης να καταθέσει, το ίδιο θα πει", με συνέπεια να υποβάλλει αίτημα να προσέλθει στην εκδίκαση ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Βαγγέλης Γιαννίτσης, υποστήριξε από την πλευρά του ότι "ο Τζεμπούρ όντως δεν χτύπησε τον Βελλίδη".

Ο Τζεμπούρ απειλείται ακόμα και με τιμωρία τριών αγωνιστικών σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για βιαιοπραγία. Η απόφαση είναι δυνατό να ληφθεί ακόμα και εντός της ημέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK