Απορρίφθηκε η έφεση του Ηρακλή

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ηρακλή, το οποίο σημαίνει πως ο "Γηραιός" έχει μία τελευταία ευκαιρία να αλλάξει την απόφαση μέσω προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Διαβάστε τι ποινές θα έχουν οι Θεσσαλονικείς.

Απορρίφθηκε η έφεση του Ηρακλή
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια ούτε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, το οποίο απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεσή του. Πλέον, ο "Γηραιός" έχει μία τελευταία ευκαιρία να δικαιωθεί μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 2/04-05-2016 απόφασή του δέχεται τυπικά την έφεση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων-Ηρακλής 1908 και απορρίπτει αυτήν κατ’ ουσίαν".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποινές σε ό,τι αφορά τις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια έχουν αλλάξει κι έχουν γίνει πιο αυστηρές.

Συγκεκριμένα μπορούν να κάνουν:

- Απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993,

- Να αποκτήσουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας ανεξαρτήτως εθνικότητας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή (μεταγραφή, ανανέωση ή δανεισμό)

- Έναν Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2017.

- Επίσης, μπορούν να γίνουν μόνο δύο ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1993), ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Μέχρι την περυσινή σεζόν οι ομάδες χωρίς άδεια είχαν το δικαίωμα για τρεις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις ανεξαρτήτου εθνικότητας, άνω των 24 ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK