Αποχαιρέτησε με Καζαντζάκη το Δήμο Πειραιά ο Μαρινάκης

Tην παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά υπέβαλλε την Τετάρτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ποια φράση του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη χρησιμοποίησε στην ομιλία του.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φράση από το συγγραφικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη χρησιμοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοινώνοντας ότι παραιτείται από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά λόγω της εμπλοκής στην υπόθεση της ποδοσφαιρικής διαφθοράς.

Στο κλείσιμο της σχετικής ομιλίας του τόνισε σχετικά «η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν, ο άνθρωπος αντέχει» όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος παρέστη στη συνεδρίαση της Τετάρτης, ζήτησε και έλαβε τον λόγο κατά την έναρξη της συνεδρίασης και εξέθεσε στο Σώμα τους λόγους της παραίτησής του.

Έκανε λόγο για στοχοποίηση και πόλεμο λάσπης σε βάρος του, τόνισε ότι δεν πρόκειται να τον κάνουν να λυγίσει, ενώ υπογράμμισε ότι η παράταξη της νυν δημοτικής Αρχής «Πειραιάς Νικητής» χτίζει την επόμενη ημέρα της πόλης, «χωρίς δογματισμούς» και «ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια».

News 24/7

24MEDIA NETWORK