Αίτηση ανάκλησης συμμετοχής και ολοταχώς για Γ' Εθνική ο Άρης

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη συμμετοχή του Άρη στη Γ' Εθνική της ερχόμενης σεζόν άρχισαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (25/08).

Αίτηση ανάκλησης συμμετοχής και ολοταχώς για Γ' Εθνική ο Άρης
MOTIONTEAM

Οι "κίτρινοι" αρχικά προέβησαν σε αλλαγή διοίκησης, αφού το ΔΣ της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στεφανίδη υπέβαλε την παραίτησή του.

Εν συνεχεία, ο σύλλογος απέστειλε υπογεγραμμένο έγγραφο ανάκλησης της συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, που ουσιαστικά σημαίνει και άρνηση συμμετοχής στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για το πρωτάθλημα, ο Άρης δεν έχει αιτηθεί εγγράφως συμμετοχή στη Football League και κατά συνέπεια δεν απαιτείται κάποια διαδικασία.

Ως εκ τούτου, από εδώ και πέρα οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τα άτομα που θα ηγηθούν της διαδικασίας εκκαθάρισης. Η αίτηση στο Ειρηνοδικείο έχει κατατεθεί και αναμένεται η δικάσιμος για να οριστεί το νέο σχήμα που θα οδηγήσει στη διάλυση της ΠΑΕ για να εξαφανιστούν τα χρέη και στην προσδοκώμενη νέα αρχή από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη την Δευτέρα (25/08) πιθανότατα θα φανερώσει και ποια είναι τα ονόματα που θα απαρτίζουν αυτήν την ηγετική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK