Ανακοίνωσε Κοτσαρίδη ο Άρης

Παίκτης του Άρη είναι κι επίσημα ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ανακοίνωσε Κοτσαρίδη ο Άρης

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 12 και θα κάνει την πρώτη προπόνησή του στους "κίτρινους" το Σάββατο (26/01), δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και θα αγωνίζομαι στον Άρη. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα της. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο, θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα".

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Κοτσαρίδη. Ο 20χρονος διεθνής μέσος βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων".

Το βιογραφικό

Ο Κώστας Κοτσαρίδης γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1992 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1.77 και βάρος 70 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την E.A. Καρατάσου (ερασιτεχνική ομάδα της ΕΠΣΜ) και την σεζόν 2007-2008 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Στην ομάδα του Πειραιά παρέμεινε πέντε χρόνια (ήταν αρχηγός της Κ-20) και το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στην Α.Ε.Κ., από την οποία έμεινε ελεύθερος. Με την αθηναϊκή ομάδα στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος (με Πανθρακικό στην Κομοτηνή και ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε βασικός).

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 (17 συμμετοχές, 1 γκολ) και U-19 (30 συμμετοχές, 1 γκολ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK