Ανακοινώθηκε ο Μπουγκέρα από τον Άρη

Στον Άρη και με τη βούλα ο Ματζίντ Μπουγκερά που πριν λίγους μήνες είχε πέσει θύμα απαγωγής του "ISIS"! Πως έκλεισε το deal παρότι έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Ανακοινώθηκε ο Μπουγκέρα από τον Άρη
Bougherra

Τέλος καλό, όλα καλά με τη μεταγραφή του Αλγερινού αμυντικού. Ο έμπειρος άσος υπέγραψε, ανακοινώθηκε και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις άμεσα.

Λίγους μήνες νωρίτερα, βέβαια, ο 33άχρονος άσος είχε πέσει θύμα μίας απίστευτης φάρσας, όπου τρομοκράτες τον... απήγαγαν με τη βοήθεια φίλων του.

Έτσι έγινε η μεταγραφή

Πολλοί αναρωτιούνται αν έχει δικαίωμα ο Άρης να κάνει μία ακόμα προσθήκη παρότι έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Η απάντηση είναι απλή. Οι κίτρινοι συμφώνησαν με τον Μπουγκερά, υπέγραψαν συμβόλαια και ζήτησαν από την ΕΠΟ το διεθνές πιστοποιητικό του παίκτες την Παρασκευή (9/9).

Στα ΗΑΕ, ωστόσο, υπάρχουν πολλές αργίες με αποτέλεσμα να αργήσουν τα έγγραφα. Ο Άρης όμως ήταν καλυμμένος, αφού προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέσα στον επιτρεπόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Madjid Bougherra.Η συμφωνία με τον 33χρονο Αλγερινό διεθνή κεντρικό αμυντικό (με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της βορειοαφρικανικής έχει 70 συμμετοχές και 4 γκολ) είναι για συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με την ομάδα μας.
Ο Madjid Bougherra, που γεννήθηκε στις 07/10/1982 στη γαλλική πόλη Longvic, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αλ Φουγιαϊρά, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK