Έρχεται για Άρη ο Άλκαραθ

Ο Λούκας Άλκαραθ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (30/11) για συζητήσεις με τον Άρη, ώστε να αναλάβει το σύλλογο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Έρχεται για Άρη ο Άλκαραθ

Ο 46χρονος Ισπανός φέρεται να έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τους "κιτρίνους", ωστόσο μόνο οι τελικές διαπραγματεύσεις θα καθορίσουν την έκβαση της υπόθεσης.

Το οικονομικό παραμένει "αγκάθι" μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Άλκαραθ έχει συνηθίσει να εργάζεται σε συλλόγους με οικονομικά προβλήματα.

Στο βιογραφικό του υπάρχουν περάσματα από Γρανάδα, Αλμερία (2 θητείες), Δος Ερμάνας, Ουέλβα (2 θητείες), Σανταντέρ, Χερέθ, Μουρθία και Κόρδομπα. Η 2η θητεία του στην Αλμερία ήταν και η πιο πρόσφατος επαγγελματικός σταθμός, αλλά μετά από ένα κακό σερί 6 αγώνων με μία νίκη και μία ισοπαλία τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012, απολύθηκε.

Στις επιτυχίες του λογίζεται η άνοδος της Ουέλβα στην Primera Division μετά από απουσία 23 ετών το 2000 και η πορεία μέχρι τον τελικό του Copa del Rey την επόμενη σεζόν (όταν και υποβιβάστηκε άμεσα). Προβιβασμό στην Primera Division και άμεση πτώση βίωσε και στη Μουρθία το 2007-2008.

News 24/7

24MEDIA NETWORK