Καλαϊτζίδης και με τη... βούλα στον Άρη

Και επίσημα νέος τεχνικός του Άρη είναι από την Πέμπτη (5/6) ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πάνο Στεφανίδη στη συνέντευξη Τύπου του συλλόγου.

Καλαϊτζίδης και με τη... βούλα στον Άρη

Αίσιο τέλος είχε το θέμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς οι εγγυήσεις στον 57χρονο προπονητή δόθηκαν την Πέμπτη (5/6), με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πάνο Στεφανίδη να τον ανακοινώνει στη Συνέντευξη Τύπου της ομάδας, τονίζοντας: "Σήμερα επισημοποιείται η συνεργασία μας με τον κ. Καλαϊτζίδη".

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της ομάδας επεσήμανε: "Με την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Στεφανίδη και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ., αλλά ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Δήμο Δασυγένη.

Είναι τιμή για εμάς τους προπονητές από οποιαδήποτε ομάδα και αν προέρχεται, γιατί είναι σημαντικό να σου εμπιστεύονται και να σου αναθέτουν το αγωνιστικό. Ιδιαιτέρως, όταν η πρόταση αυτή προέρχεται από την ΠΑΕ Άρης, της οποίας η ιστορία είναι μεγάλη, και τους ανθρώπους που έχουν αναπτυγμένη την ατομική ευθύνη.

Κλειδί για να ανοίξει αυτή η πόρτα της συνεργασίας ήταν η ταύτιση των θέσεων και των μεθόδων συνεργασίας μας για την παραγωγή ποδοσφαιρικού έργου. Στόχος μας είναι η συμφωνία για το πώς θα δημιουργηθεί μια ομάδα, που θα την απολαύσουν όλοι, όπως και το να επιστρέψει η ομάδα στο φυσικό της χώρο, την Super League. Η δική μου δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο και εκεί πρέπει να καταθέσω το έργο μου".

Για το υλικό που διαθέτει τόνισε: "Μέχρι στιγμής έχω προλάβει να δω 10 αγώνες. Είδα ποδοσφαιριστές, που έχουν την ικανότητα να σηκώσουν το φορτίο στη Β΄ Εθνική, αλλά και με την κατάλληλη εκπαίδευση ν΄ αναδειχθούν, που θα είναι προς όφελος τόσο των ιδίων όσο και του συλλόγου τους.

Ο λόγος της αξιολόγησης γίνεται για να εκτιμήσεις ποια παιδιά έχουν συγκεκριμένες ικανότητες για να συνεισφέρουν στην υλοποίηση του στόχου. Έχω τη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι όποιος εκτιμηθεί ότι μπορεί να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια, θα μείνουν. Πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά μεγέθη της ομάδας. Συνδυασμός ικανότητας και οικονομικού μπορούμε να δημιουργήσουμε την ομάδα εκείνη, που θα υλοποιήσει άμεσα τον στόχο μας".

Για τους συνεργάτες του είπε: "Έχω πει στη διοίκηση ποιοι θα είναι οι συνεργάτες μου. Υπολείπονται δύο θέσεις. Παρέλειψα να πω ότι το μοντέλο που θα κινηθούμε εγώ θα είμαι μάνατζερ-προπονητής. Δηλαδή ό,τι αφορά το αγωνιστικό θα περνάει από μένα. Θα εισάγουμε στη διοίκηση τις προτάσεις μου και αυτή θ΄ αποφασίζει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, που μπορεί να είναι ωφέλιμοι, θα είναι στόχοι της ομάδας.

Δεν είναι το ζητούμενο από πού είναι η καταγωγή τους ή αν είναι Αρειανοί, αλλά το κατά πόσο είναι ωφέλιμοι. Δεν έχει να κάνει με το παρελθόν. Αυτό λειτουργεί ως οδηγός για το αν θ΄ αποφασίσεις να τον επιλέξεις και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα της λάθος επιλογής".

Για το ενδεχόμενο μη δυνατότητας μεταγραφών σχολίασε: "Δεν έγινε τέτοια αναφορά. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα επιτραπούν οι μεταγραφές. Πολλές οι ομάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εκτιμώ ότι για όλες τις ομάδες θα γίνουν μεταγραφές. Εμείς είμαστε σε φάση αξιολόγησης, ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να συμπληρώνουν τους ήδη υπάρχοντες".

Τέλος, για τον Χαριστέα είπε: "Εμείς τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που άνοιξε επιτέλους η πόρτα του Άρη σε παίκτες όπως ο Χαριστέας και ο Κούης, που τίμησαν τη φανέλα. Ο Χαριστέας δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον Άρη, όχι στη συγκεκριμένη διοίκηση. Και είμαστε σίγουροι ότι με τις δυνατότητες και τις εμπειρίες του και από το πόστο που θα έχει, θα βοηθήσει την ομάδα. Οι σημαίες πρέπει να τιμώνται από τις ομάδες τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK