Οριστικά στη Super League ο Λεβαδειακός, παραμένει στη Γ' Εθνική ο Άρης

Η έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και κατά συνέπεια ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που παίρνει τη θέση της Κέρκυρας στη Super League. Στη Γ' Εθνική θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Άρης.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Άρη καθώς το πρωτάθλημα της Football League δεν θα διεξαχθεί τελικά με 20 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως οι "κίτρινοι" θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη Γ' Εθνική.

Παράλληλα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Απόλλωνα και κατά συνέπεια ο Λεβαδειακός παίρνει τη θέση της Κέρκυρας στη Super League.

Αναλυτικά:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Συνεκδικάζει τις εφέσεις με αριθμό πρωτ. 23238 και 23290/18.08.2015. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εν λόγω εφέσεις των σωματείων ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με την οποία αποφασίσθηκε, όπως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), περιόδου 2015-2016, διεξαχθεί με δέκα οκτώ (18) ομάδες.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ κατά 1) της Super League ΕΛΛΑΔΑΣ 2) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League με την οποία μη νόμιμα επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League 2104-215 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού για έγκριση του προγράμματος του πρωταθλήματος Super League για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα."