ΠΑΕ Άρης: Παρέμβαση στην ΕΕΑ και νέα προσφυγή

Ο Άρης υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, ωστόσο απ' ότι φαίνεται θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League εξωαγωνιστικά! Στο πλαίσιο αυτό, οι "κίτρινοι" κατέθεσαν υπόμνημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό του Πλατανιά και του Πανιωνίου.

ΠΑΕ Άρης: Παρέμβαση στην ΕΕΑ και νέα προσφυγή

Η ΕΕΑ συνεδριάζει προγραμματισμένα την Πέμπτη 27/3 και μέσα στα θέματα που θα ασχοληθεί θα είναι πιθανόν και η περίπτωση των δύο ομάδων που, όπως αποκαλύφθηκε δεν έχουν καταθέσει ισολογισμό του τρέχοντος έτους (οι Χανιώτες) και του τρέχοντος και του προηγούμενου (οι Νεοσμυρνιώτες).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Κώνστας, κατέθεσε υπόμνημα στην Επιτροπή καθώς οι "κίτρινοι" θεωρούν πως έχουν έννομο συμφέρον, ζητώντας τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει την αρμοδιότητα να αποφασίσει κάτι τέτοιο, ενώ ακόμη και στα δικαιολογητικά που ζητεί κάθε καλοκαίρι για να χορηγήσει πιστοποιητικά στις ΠΑΕ, δεν συμπεριλαμβάνεται ο ισολογισμός. Αν η ΕΕΑ ασχοληθεί με το θέμα, πιθανόν να συντάξει κάποιο πόρισμα ελέγχου που θα σταλεί στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης προσέφυγε εκ νέου στο πρωτοδικείο και αιτήθηκε την έκδοση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να προστατευτεί από τους πιστωτές της και να μην απειληθεί με αφαίρεση βαθμών από κάποια απόφαση για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Θυμίζουμε ότι από την περασμένη Δευτέρα 24/3 η "κίτρινη" ΠΑΕ είναι έρμαιο των πιστωτών της και για το λόγο αυτό ζήτησε νέα προσωρινή διαταγή (που εκδικάζεται την Παρασκευή 28/3) μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK