Παπαδόπουλος: "Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πρέπει να γίνουν ακόμα πιο... αλήτες"

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε με καυστικό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στους λόγους που έφεραν το 1-1.

Παπαδόπουλος: "Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πρέπει να γίνουν ακόμα πιο... αλήτες"

"Ο κόσμος για εκεί που βρίσκεται η ομάδα έδειξε ότι πιστεύει στην ομάδα, την βοήθησε πολύ. Είδαμε τον ΠΑΟΚ να λένε για τέσσερα, πέντε, τρία γκολ και είδαμε αλλαγή για καθυστέρηση στο 93’. Πως να μας βάλουν αλλαγή; Εδώ μέσα έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ από πέρσι ακόμα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα".

Και συνέχισε: "Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Δεχθήκαμε ένα γκολ που είμαστε τέσσερις και το βάλαμε μόνοι μας. Δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ, αν θέλεις να κερδίσεις. Εγινε η αποβολή. Υπήρχε δύναμη και πάθος, αλλά δεν έπαιξε κανείς βρώμικα και αντιαθλητικά. Άλλο δυνατά, άλλο με πάθος και άλλο με χτυπήματα εκτός φάσης, τα είδαμε την περασμένη αγωνιστική. Πρέπει να γίνουν ακόμα πιο αλήτες ποδοσφαιρικά οι παίκτες".

Πιο αναλυτικά, για τον ΠΑΟΚ είπε: "Δεν υποτιμώ τον ΠΑΟΚ, τον σέβομαι, αλλά ο Άρης είναι τεράστια ομάδα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να έπαιζε με το ίδιο πάθος και στα άλλα ματς, όπως με τον Πλατανιά. Μου είπαν ότι έκαναν κάποιες χειρονομίες… Δεν πρέπει να προκαλούμε. Είναι πολλά που μπορείς να πεις. Ο Άρης δεν βρίσκεται με 20 βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Εμείς φταίμε που έχουμε 20 βαθμούς. Όλοι μας. Από το καλοκαίρι. Αν ο Άρης έπαιζε έτσι, θα ήταν αλλιώς. Θα πάρω τις ευθύνες πάνω μου, όσες μου αναλογούν. Ο Άρης είναι από τις 2-3 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Στην κατάταξη βάσει τίτλων είναι τέταρτος. Πολλά μπορούμε να πούμε. Παρά τα λάθη που έχουμε κάνει όλοι, αν δεν δεχόμασταν τέτοια γκολ στο 45' θα ήταν όλα διαφορετικά, κι ας έχουν κάνει λάθη οι διαιτητές. Ο Άρης θα υπάρχει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK