"Αρνητικό για Βαντίγιο"

Το “Deportes COPE Huesca‏” έγραψε στο twitter ότι η Ουέσκα είπε “όχι” σε πρόταση της ΑΕΚ για τον 23χρονο πρώην εξτρεμ της Μπέτις και νυν της Ουέσκα.

Betis' Álvaro Vadillo celebrates scoring the opening goal during an Europa League group I soccer match between Real Betis and Vitoria Guimaraes in Sevilla, Spain, Thursday, Oct. 24, 2013.  (AP Photo/Toni Rodriguez)
Betis' Álvaro Vadillo celebrates scoring the opening goal during an Europa League group I soccer match between Real Betis and Vitoria Guimaraes in Sevilla, Spain, Thursday, Oct. 24, 2013. (AP Photo/Toni Rodriguez) AP

Το όνομα του Αλβάρο Βαντίγιο παίζει στην ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό αφού φεύγει και έρχεται στην επιφάνεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως είχαν πληθύνει οι φήμες ότι η Ένωση κινείται δυνατά για την απόκτηση του 23χρονου πρώην εξτρέμ της Μπέτις και νυν της Ουέσκα.

Το απόγευμα της Τρίτης το “Deportes COPE Huesca‏”... τιτίβισε στο διαδίκτυο ότι η πρόταση που έκανε η ΑΕΚ για τον Βαντίγιο δεν έγινε αποδεκτή!

Photo Credits: AP Photo/Toni Rodriguez

News 24/7

24MEDIA NETWORK