Εκτελεστικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Γκαγκάτσης

Η αναμενόμενη ανακοίνωση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Βασίλη Γκαγκάτση έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είναι και επίσημα πλέον εκτελεστικός διευθυντής του δικεφάλου του Βορρά, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι από 01.06.2009 ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης εντάσσεται στο δυναμικό της ως Εκτελεστικός Διευθυντής".Παράλληλα, θα παραμείνει στη θέση του και ο Μάκης Γκαγκάτσης (υιός του Βασίλη Γκαγκάτση) ο οποίος είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ολο αυτόν τον καιρό παρέμενε στην ΠΑΕ έτσι ώστε να τακτοποιήσει διάφορες υποθέσεις.

Δεύτερη μεταγραφή ο Αμπουμπακαρί

Στο μεταξύ, μετά τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά το θέμα του Αμπουμπακαρί. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

"H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Mohammed Abubakari, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ", αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.Ο Αμπουμπακαρί προτίμησε τον ΠΑΟΚ ενώ είχε άλλες 7 προτάσεις στα χέρια του. Οι 3 από το εξωτερικό (Φίτεσε, Βάλβαϊκ, Μαλίν) και 4 από την Ελλάδα (Ξάνθη, ΑΕΛ, Αρη και Πανθρακικό). Εχει θητεύσει στις ακαδημίες της Φέγενορντ και από εκεί μεταγράφηκε στον Πανσερραϊκό το καλοκαίρι του 2007. Οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 180.000 ευρώ.

*** To μεσημέρι της Τετάρτης μετά το τέλος της προπόνησης, τεχνική ηγεσία και παίκτες με παρουσία εκπροσώπων της διοίκησης (Ζήση Βρύζα, Σπύρου Μηλιωρίδη, Παναγιώτη Ποικιλίδη) έφαγαν όλοι μαζί σε ψαροταβέρνα της Καλαμαριάς.