Στο Ηράκλειο ο Τσεσνάουσκις για συζητήσεις με τον Εργοτέλη

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Λιθουανός Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις, προκειμένου να συζητήσει με τους παράγοντες του Εργοτέλη το ζήτημα της μεταγραφής του στην ομάδα.

Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στην FBK Κάουνας και αγωνιζόταν στην Χαρτς, φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, γεγονός που κάνει τη μεταγραφή του στον κρητικό σύλλογο, εφικτή.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Στο μεταξύ ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, αναφερόμενος στην υλοποίηση του μεταγραφικύ σχεδιασμού της ομάδας δήλωσε: "Εχουμε είκοσι ημέρες μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία και στο διάστημα αυτό θα έχουμε πραγματοποιήσει τρεις ακόμη μεταγραφές, ώστε από την πρώτη συγκέντρωση να τεθεί όλο το ρόστερ στη διάθεση του προπονητή. Εχουμε εντοπίσει παίκτες που μας ενδιαφέρουν για τις θέσεις που αναζητούμε και είμαστε σε διαδικασία επιλογής των καλύτερων δυνατόν λύσεων για τον Εργοτέλη. Θα προσπαθήσουμε ούτως ώστε οι κινήσεις μας να είναι ουσίας, με παίκτες που θα επιθυμούν και εκείνοι από την πλευρά τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου η ομάδα μας του χρόνου να παρουσιαστεί πιο δυνατή και να εκπληρώσει τον στόχο μιας καλύτερης πορείας από τη φετινή. Εχουμε ήδη ολοκληρώσει το 50% των κινήσεών μας. Οι Σιάκκας, Σασιασβίλι και Βίσιο, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτηθεί, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας".