Νοτιάς: "Όλα πάνε καλά"

Σύσκεψη κορυφής μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκου Νοτιά, του προέδρου των κιτρινόμαυρων, Νίκου Θανόπουλου και του προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, με κύριο θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά της ομάδας καθώς και τα υπόλοιπα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Ο Νίκος Νοτιάς μετά το τέλος της συνάντησης, μιλώντας στο aek365.gr υποστήριξε πως δεν υπάρχουν προβλήματα και η ομάδα προχωράει κανονικά στο σχεδιασμό της. "Είχαμε μία συνάντηση το πρωί και όλα πάνε καλά. Δεν έχουμε προβλήματα και προχωράμε", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του μεγαλομετόχου του δικεφάλου, ο οποίος στη συνέχεια και αναφορικά με την περίπτωση της παραίτησης του Στέλιου Μανωλά, υποστήριξε: "Ο Στέλιος είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Όχι μόνο τώρα βέβαια. Χρόνια ολόκληρα. Σεβόμαστε κάθε του απόφαση. Έτσι σεβόμαστε και το ότι θέλει να αποχωρήσει".

Δεν παρέλειψε μάλιστα να προαναγγείλει την αντικατάσταση του Μανωλά, το συντομότερο δυνατό, τονίζοντας: "Είμαστε κοντά να κλείσουμε και αυτό το θέμα".

Από εκεί και πέρα, μιλώντας για την εξέλιξη των έργων του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Σπάτα, υποστήριξε:  "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρόοδο των έργων. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον χώρο καθώς παρακολουθώ την εξέλιξη από το ίντερνετ (goοgle earth). Μπορεί να μην έχω τη δυνατότητα να έρχομαι κάθε μέρα, αλλά έχω συνεχή οπτική επαφή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί όπως ξέρετε στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να χτίσεις μία οικοδομή. Εμείς όμως προσπαθούμε. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και πάμε πολύ καλά. Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους".

Εν συνεχεία, σε ερώτηση για τα μεταγραφικά και συγκεκριμένα για τις περιπτώσεις Λεονάρντο και δεξιού μπακ, ξεκαθάρισε: "Προχωράμε και αυτά τα δύο θέματα. Θα γίνει ότι ζήτησε ο Μπάγεβιτς. Δεν θέλει ο προπονητής να βιαστούμε. Έχουμε χρόνο. Δεν αποκλείω να κάνουμε μία μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Προσπαθούμε".

Ο Νίκος Νοτιάς, αποκάλυψε μάλιστα πως η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις για αντί-Λεονάρντο, στο ενδεχόμενο που η υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου του Λεβαδειακού, ναυαγήσει. "Ο Λεονάρντο είναι μέσα στις επιλογές μας. Όμως έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Και σε αυτή τη θέση και σε δεξί μπακ. Αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Δεν κοιτάμε μόνο μία περίπτωση σε κάθε θέση. Το μόνο που μπορώ να σας πω, και χωρίς ονόματα, είναι ότι η εναλλακτική λύση για τον Λεονάρντο είναι ένας παίκτης από το εξωτερικό. Είναι μία περίπτωση που προχωράμε".

Να σημειωθεί τέλος ότι σε ερώτηση σχετικά με το αν η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση της απόκτησης του Γιούρκα Σεϊταρίδη, δεν θέλησε να απαντήσει.