Σφακιανάκης στο Contra.gr: "Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα"

Στα 33 του χρόνια ο Στέλιος Σφακιανάκης αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον. Αφησε πίσω τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο, μετακόμισε στην Αθήνα και φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου για να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια των Περιστεριωτών στη μεγάλη κατηγορία. Ο έμπειρος μέσος έχει φάει τις προετοιμασίες με το κουτάλι, γι’ αυτό και όταν το συναντήσαμε στο Καρπενήσι κράτησε χαμηλούς τόνους.
Αποστολή Καρπενήσι: Νίκος Γιαννόπουλος

"Το σίγουρο είναι ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά" είπε αρχικά στο contra.gr ο Σφακιανάκης και εν συνεχεία πρόσθεσε: "Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς αλλά μπορώ να πω ότι δεν μας λείπει η ποιότητα, ίσα-ίσα. Δουλεύουμε όπως βλέπετε πολύ εντατικά για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στο τέλος να είμαστε ευχαριστημένοι".

Στην ερώτησή μας για τη δουλειά του Γιώργου Δώνη, ο έμπειρος μέσος εξέφρασε την ικανοποίησή του: "Οι προπονήσεις του έχουν πολλή μπάλα και αρκετή τακτική. Δεν λείπει φυσικά το τρέξιμο, που σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητο αλλά το γεγονός ότι δουλεύουμε με μπάλα βοηθάει. Υπάρχουν σωστές ιδέες αλλά για να υπηρετηθούν χρειάζεται και η προσπάθεια η δική μας. Μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε".

Kαταληκτικά, ο πρώην μέσος του ΟΦΗ τόνισε: "Το θέμα είναι να βγει η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο τη στιγμή που πρέπει. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα και σιγά σιγά θα το καταφέρουμε. Ολοι πάντως, όπως πάντα στο ποδόσφαιρο, θα κριθούμε από το αποτέλεσμα που θα έχουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύω όμως στις δυνατότητές μας. Ας αφήσουμε το χρόνο να κυλήσει, όλα θα γίνουν".