Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν ενημερώθηκε ποτέ ο Νίκος Νοτιάς για τις προθέσεις Αθηνή. Και το δεύτερο, γιατί δεν παρουσιάστηκε ο ίδιος ο κ.Αθηνής το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΠΑΕ.
Συγκριμένη πλευρά μετόχων της ΠΑΕ πιστεύει (και μάλιστα πολύ σοβαρά) ότι «όλη η ιστορία γύρω από τον Κοζώνη είναι ένα καλοστημένο κόλπο από τους Θανόπουλους προκειμένου να εξαναγκαστούν οι υπόλοιποι μέτοχοι να βάλουν λεφτά μέσω της εγγυητικής.»
Είναι προφανές ότι η φαντασία ορισμένων μετόχων οργιάζει και μένει να δούμε αν την Τρίτη θα προσκομίσουν την εγγυητική. Με τα τωρινά δεδομένα τούτο θεωρείται απίθανο, ενώ από έγκυρη πηγή διαψεύστηκε η πληροφορία ότι ο κ.Νοτιάς κάλυπτε το 50% του ποσού της εγγυητικής, ήτοι 2,5 εκατ. ευρώ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: