Σύνθημα νίκης από Μπούντιμιρ, Ρομάνο

Με στόχο τη νίκη θα παίξει το Σάββατο στο Καυτατζόγλειο ο Εργοτέλης, 20 ημέρες μετά τον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα. Η διακοπή αυτή έκανε καλό στον Μάριο Μπούντιμιρ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του και από ότι φαίνεται και σε συνδυασμό με την απουσία του τιμωρημένου Λεάλ, αναμένεται να είναι και στην αρχική ενδεκάδα.
Εμφανώς χαρούμενος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Κροάτης επιθετικός είπε για την αναμέτρηση με τον «Γηραιό», αλλά και την πορεία της ομάδας του:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά και σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Έχουμε να παίξουμε όμως πάρα πολύ καιρό και αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε αλλά ήρθε το τραγικό περαστικό με τον θάνατο του Ντενίγκρις. Προετοιμαζόμαστε όμως καλά και πιστεύω ότι και στον αγώνα με τον Ηρακλή θα δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια και να καταφέρουμε να βρεθούμε και πάλι μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος».

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις και του Ντιέγκο Ρομάνο, οπού μιλώντας για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση τόνισε: «Είμαστε καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες που πρέπει να σκεφτόμαστε και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε τον Ηρακλή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα, αλλά και εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη»

Από εκεί και πέρα στο περιθώριο της εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα που παρουσίασε ο Εργοτέλης, ο πρόεδρός του Απόστολος Παπουτσάκης, απαντώντας στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος για την Super Leaugue, άφησε και πάλι ανοικτό το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να είναι πρόεδρος και των 16 ομάδων της Σούπερ Λίγκα. Ενωτικός, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε άνοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα για αυτό το θέμα και την ερχόμενη Πέμπτη θα γνωρίζεται τι θα πράξω».

Αγωνιστικά, μετά το ρεπό της Δευτέρας με διπλή προπόνηση που έγινε την Τρίτη ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Η πρωινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ανοίγματα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου, ενώ στη συνέχεια με βάρη στο γυμναστήριο. Το απόγευμα ο Νίκος Καραγεωργίου στις ασκήσεις τακτικής, μεταξύ άλλων έδωσε και μεγάλη βαρύτητα στις στημένες φάσεις, Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Δημήτρης Κοιλιάρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιάννης Κοιλιάρας, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Από την απογευματινή προπόνηση του Εργοτέλη απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Η επόμενη προπόνηση για τον Εργοτέλη είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα στις 4, ενώ στις 12 το μεσημέρι ο Νίκος Καραγεωργίου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...