Ηρακλής - Εργοτέλης 0-2 (video)

Συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να φεύγει αλώβητος από το Καυτανζόγλειο, ο Εργοτέλης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ηρακλή (0-2) με κορυφαίο τον Τσεσνάουσκις. Πρώτη ήττα για τον Σάββα Κωφίδη.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση, αν εξαιρέσουμε αυτή του 38ου λεπτού με τον Βερπακόφσκις, ωστόσο το θέαμα ήταν ικανοποιητικό από δύο ομάδες που έδειξαν τη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.

Σε αυτό βοήθησε και ο Εργοτέλης, ο οποίος παρατάχθηκε με στόχο τη νίκη και όχι για να παίξει αντιποδόσφαιρο κρατώντας μακριά από την άμυνά του τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στην επανάληψη είχαμε το γρήγορο γκολ του Ορφανού στο 50ο λεπτό, το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Κι αυτό γιατί ο Γηραιός αναγκάστηκε να παίξει ακόμα πιο επιθετικά και να ανοιχτεί, ενώ ο Εργοτέλης έψαξε τους κενούς χώρους για να βγάλει τις αντεπιθέσεις και να "χτυπήσει" για δεύτερη φορά τους γηπεδούχους.

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ:

38ο λεπτό: Κάθετη πάσα προς τον Βερπακόφσκις, ο οποίος με προβολή προσπαθεί να νικήσει τον Κοβαλέβσκι, αλλά ο Πολωνός με το δεξί πόδι διώχνει σε κόρνερ.

44ο λεπτό: Διαγώνιο σουτ του Γιάκομπ από αριστερά, η μπάλα πέρασε μακριά από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.

50ο λεπτό: Γκολ για τον Εργοτέλη! Ο Ορφανός με κεφαλιά μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1!

65ο λεπτό: Κάθετη πάσα του Επστάιν στον Γιάκομπ, ο οποίος σουτάρει από θέση μέσα δεξιά, αλλά ο Δασκαλάκης διώχνει σε κόρνερ.

84ο λεπτό: Γκολ για τον Εργοτέλη! Επέλαση του Τσεσνάουσκις από δεξιά, πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Μπούντιμιρ, ο οποίος σε κενή εστία πλασάρει και κάνει το 0-2!

Αυτό έγινε στο 84' όταν ο Τσεσνάουσκις έκανε την επέλαση και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπουντιμίρ για να διαμορφωθεί το τελικό και δίκαιο 0-2.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι ο Εργοτέλης έδειξε ότι δεν είναι άδικα τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Χωρίς διάθεση να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου και με τον Καραγεωργίου να "διαβάζει" σωστά το παιχνίδι του Ηρακλή, το 0-2 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

MVP:

Ο Τσεσνάουσκις σέρβιρε και τα δύο γκολ, ενώ και η συνολική του παρουσία ήταν τέτοια ώστε να κερδίσει δικαίως αυτόν τον άτυπο τίτλο.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στον Ηρακλή. Από την άμυνα μέχρι και την επίθεση. Ελάχιστες φάσεις, υποτονική εμφάνιση, δίκαιη ήττα.

Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Χ. Γενναίος, Μ. Καρσιώτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...