«Βασικός μου στόχος είναι να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού, μιας και αυτό της Εσθονίας δεν είναι ιδιαίτερα προβεβλημένο. Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο και είναι για μένα μία ευκαιρία να εξασφαλίσω ένα συμβόλαιο και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω σαν ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι που με κάνει να προσπαθώ συνέχεια. Οι συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και οι τίτλοι με τη Λεβάντια μου δίνουν εμπειρία και δύναμη για την προσπάθειά μου. Πρώτος μου στόχος στην παρούσα φάση είναι να πείσω τον προπονητή της ΑΕΛ ότι αξίζω μία θέση στο ρόστερ και να γίνω μέλος αυτής της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, γνωρίζοντας ότι θα έχω την ευκαιρία στην Ελλάδα να δείξω το ταλέντο μου».
Γράμμα από το Μεξικό
Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της ημέρας έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, επιστολή από τον πρόεδρο της Μοντερέι κ. Χόρχε Ουρδιάλες στην οποία ο Μεξικανός διοικητικός ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΕΛ για όλα όσα έκανε στην μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και την παρουσία της λαρισινής αποστολής στις εκδηλώσεις μνήμης του «Ελ Τάνο» και επιβεβαιώνει τους αδελφικούς δεσμούς που πλέον συνδέουν τις δύο ομάδες. Ανάλογη επιστολή αναμένεται να αποσταλεί εντός των επομένων ημερών και από τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας, η οποία απάντησε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος και θα δώσει 498 εισιτήρια στη νεοσμυρνιώτικη ομάδα για την κυριακάτικη αναμέτρηση (εάν και εφόσον πάντως συμφωνήσει και η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας).
Απών ο Ααράμπ
Με μοναδικό απόντα τον Ναϊμ Ααράμπ (που βρίσκεται κλινήρης έχοντας «εισπράξει» βρογχίτιδα) ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο στάδιο Αλκαζάρ, από την οποία θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γκαστόν Κάσας, αλλά και ο τραυματίας Αλεκσάνταρ Σίμιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σιμόν Αμπουχατζίρα και Τουμέρ Μετίν. Για τον πρώτο η τεχνική ηγεσία θέλει να τον ξεκουράσει, ενώ ο δεύτερος πρέπει να ξεκουράσει με τη σειρά του το τραυματισμένο του γόνατο.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: