Ο Γιάννης Ματζουράκης, μπορεί να είδε τον Ζίεντσουκ να μπαίνει και να προπονείται με τους συμπαίκτες του, ωστόσο έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας (λόγω του προβλήματος που είχε στη μέση) και έμεινε εκτός αποστολής. Την ίδια στιγμή, εκτός πλάνων του τεχνικού της Ξάνθης, έμειναν και οι Αλ Σαϊφι και Ταϊντέρ.
Ο πρώτος απουσιάζει με την Εθνική Ιορδανίας και θα επιστρέψει στα Πηγάδια την Παρασκευή 8 του μηνός, ενώ ο 26χρονος μέσος παραμένει κλινήρης στη Γαλλία. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή των Ακριτών, είναι ο Νέιθαν Έλινγκτον, με τον Άγγλο επιθετικό να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Skoda.
Την αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι στα Γιάννενα αποτελούν οι: Γκσπούρνινγκ, Λυμπεροπουλος, Κωστούλας, Σταθάκης, Λουτσιάνο, Τζάγκι, Πόι, Βάλλας, Μπέρτος, Κιντάνα, Έλινγκτον, Φαμπιανέζι, Ριζογιάννης, Παπαδημητρίου, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος και Σουάνης.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: