Ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει ότι το ματς του πρωταθλήματος είναι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό του κυπέλλου. Θεωρεί ότι η βαριά ήττα που υπέστη στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ με 4-0 θα επιδράσει διαφορετικά αυτή τη φορά στους φιλοξενούμενους: «Περιμένουμε έναν ΠΑΟΚ πιο δυνατό, πιο διαβασμένο και πιο πεισμωμένο απ’ αυτόν που είδαμε στο κύπελλο.
Αλλά και εμείς από την άλλη πλευρά είμαστε καλή και δεμένη ομάδα, με καλούς παίκτες που ξέρει να παλεύει όλα τα παιχνίδια.
Το ματς του Σαββάτου θα είναι εντελώς ξεχωριστό απ’ αυτό του κυπέλλου και κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Επειδή είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, κάνω έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να κατακλύσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα. Είναι δύσκολη η κατάσταση για τον ΠΑΣ, αλλά εμείς είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα.
Η δική μας ομάδα κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς έχει 5 παιχνίδια στα Γιάννινα και 4 εκτός έδρας. Μπορούμε να γλιτώσουμε την κατηγορία και να μη συνδέσουμε το όνομά μας με κανένα δυσάρεστο γεγονός. Λειτουργούμε σαν μια οικογένεια και όλοι μέσα στην ομάδα είμαστε μια γροθιά. Αν δεν έχεις καλά αποδυτήρια δεν μπορεί να κάνεις τίποτα. Αυτό το καλό κλίμα θα το διαφυλάξουμε σαν τα μάτια μας. Κι όποιος δεν συμφωνεί μ’ αυτό ή με τη συμπεριφορά του δεν ταιριάζει με το κλίμα της ομάδας, τότε δεν έχει θέση σ’ αυτή και θα φύγει».
Σε εφαρμογή το διπλό εισιτήριο
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (12:00) στα γραφεία διοίκησης του Ε.Σ.Ι "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" η σύσκεψη για τα μέτρα τήρησης, τάξης, ασφάλειας και τροχαίας. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα λαμβάνοντας υπόψιν την απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη για την απαγόρευση των μετακινήσεων, αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το διπλό εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ (13/2) και Πανιώνιο (21/2).
Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να διατίθενται αύριο μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ από τις 10:00 π.μ μέχρι και τις 9:00 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 1(15 ευρώ), Θύρα 9 -10(20 ευρώ), Θύρα 3,4,6 (40 ευρώ), έκαστος αγώνα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: