Εργοτέλης-Ατρόμητος 1-1

Όσα δεν έγιναν στα πρώτα 80 λεπτά, συνέβησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα στο 82’, αλλά ο Σφακιανάκης, όπως στη Λειβαδιά, λειτούργησε ως από μηχανής θεός και ισοφαρίζοντας (1-1) στο 91’ χάρισε στον Ατρόμητο το βαθμό.
Εικόνα του αγώνα



Αν μία εκ των ομάδων είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί νωρίτερα αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Μπορεί ο Εργοτέλης να είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας με διάφορους τρόπους να επιτεθεί, ωστόσο οι "κυανόλευκοι", καλά οργανωμένοι σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, ήταν εκείνοι που απείλησαν ουσιαστικά. Κι αν στο 8’ ο Αναστασάκος νικήθηκε από τον Δασκαλάκη, στο 34’ ο Τάτος δεν στάθηκε τυχερός, αφού το ωραίο σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Από τη στιγμή που το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έγινε πιο επιφυλακτικός στην επανάληψη. Δεν ήθελε να διακινδυνεύσει την ισοπαλία. Ο Γιώργος Δώνης προτίμησε να μην αλλάξει πολλά σε σχήμα και πρόσωπα, την ίδια ώρα που ο Νίκος Καραγεωργίου άφηνε την ομάδα του χωρίς "ποιμένα", καθώς αποβλήθηκε (δεν είναι η πρώτη φορά) για διαμαρτυρία.



Καρέ - Καρέ



8ο λεπτό: Ο Δασκαλάκης αντέδρασε σωστά στο επικίνδυνο σουτ του Αναστασάκου.



34ο λεπτό: Ο Τάτος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.



82ο λεπτό: Γκολ για τον Εργοτέλη! Άθελά του ο Σαγκανόφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.



91ο λεπτό: Γκολ για τον Ατρόμητο! Ο Σφακιανάκης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή του Εργοτέλη και ισοφάρισε.
Και ενώ η συνάντηση, χωρίς πολλές συγκινήσεις και ευκαιρίες, βάδιζε για ένα "φτωχό" 0-0, μια απρόοπτη στιγμή στο 82’ έφερε τα πάνω κάτω. Σε εκτέλεση φάουλ του Γελαδάρη, ο Σαγκανόφσκι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και... εξέθεσε τον Μιχαηλίδη, η οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Έκτοτε οι "κιτρινόμαυροι" γύρισαν για να προφυλάξουν το προβάδισμα που απέκτησαν. Κακό του κεφαλιού τους, γιατί ο Ατρόμητος ανέπτυξε επιθετική δράση, κέρδισε μέτρα και ο Σφακιανάκης τούς τιμώρησε. Στο 91’ ο έμπειρος μέσος βρέθηκε στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή και σκόραρε. Μάλιστα ο πανηγυρισμός του προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου και έφερε την κίτρινη κάρτα από τον Κωνσταντινέα.

Κλειδί του αγώνα

Δεν γίνεται διαφορετικά. Το γκολ του Στέλιου Σφακιανάκη στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Εργοτέλης ούτε χρόνο ούτε δυνάμεις είχε για να ξαναβγεί μπροστά και να απειλήσει. Η ομάδα του Ηρακλείου πλήρωσε το γεγονός πως κλείστηκε αναίτια μετά από το 1-0.

MVP

Ήρθε πάλι από τον πάγκο για να δώσει πνοή στην ενδεκάδα. Είναι μάλλον καλύτερα έτσι γιατί ο Σφακιανάκης έχει σώσει χαμένους βαθμούς στον Ατρόμητο. Το έκανε στη Λειβαδιά, το επανέλαβε στο Ηράκλειο. Παύει να είναι σύμπτωση.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Νίκος Καραγεωργίου ξεπέρασε τα όρια διαμαρτυρίας και αποβλήθηκε από τον Κωνσταντινέα για μία φάση που δεν καταλογίστηκε φάουλ. Στο τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι του αγώνα άφησε την ομάδα του χωρίς καθοδήγηση.

Τα γκολ του αγώνα




Διαιτητής: Κωνσταντινέας

Βοηθοί:
Βασιλειάδης, Τρύφων


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...