Με 5 απουσίες ο Ατρόμητος στα Γιάννινα, εκτός και ο Μπλένχιο

Με απρόοπτο πρόβλημα τον τραυματισμό του Χουάν Μπλένχιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Αργεντίνος στόποερ τραυματίστηκε στο δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής και έτσι χάνει την ευκαιρία να ξεκινήσει στην 11άδα.



Όπως είναι γνωστό από την Παρασκευή θα απουσιάσει επίσης ο Σφακιανάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και οι Μπρίτο-Περόνε, οι οποίοι μόλις αποθεραπεύτηκαν. Στους παραπάνω που έμειναν εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε το Σάββατο ο Γιώργος Δώνης, θα πρέπει να προστεθεί και ο Νεμπεγλέρας, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά απο 4 μήνες λόγω του τραυματισμού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ο Μασάρα.



Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μπιλαγί, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Μασάρα, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Καλαντζής, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Φαβάλι, Ολιβέιρα, Τάτος, Καραγκούνης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...