Μαρέσκα: "Θετική η περσινή χρονιά"

Ο Έντσο Μαρέκσα, πέρασε από τον Ολυμπιακό και δεν ακούμπησε με την προδιαγεγραμμένη αποδέσμευσή του να γίνεται και τυπικά πράξη, την ύστατη ώρα.
Ο πρώην -πλέον- άσος των ερυθρόλευκων, μιλώντας στην εφημερίδα "ΦΩΣ", αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το πέρασμά του από την ομάδα και στα μελλοντικά του σχέδια.



Σχετικά με τα σχέδια του από εδώ και στο εξής, τόνισε: "Κάνω προσωρινά διακοπές μέχρι να δω τι θα πράξω. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Το μόνο που θέλω να δημοσιευτεί, είναι ότι για μένα η περσινή χρονιά ήταν θετική. Αποκόμισα πολλές εμπειρίες σε αυτόν τον χρόνο που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν πολύ όμορφη η περιπέτειά μου στην Ελλάδα.



Δεν θα ξεχάσω ούτε τον σύλλογό μου, ούτε την Ελλάδα. Ήταν τιμή για μένα ότι έπαιξα μπάλα στον Ολυμπιακό. Ήθελα να φύγω με έναν τίτλο, αλλά δεν τα κατάφερα και αυτό με στεναχωρεί. Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο".




Κληθείς να μιλήσει γιο τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το αν τον ήθελε στην ομάδα, σχολίασε: "Δεν θέλω να μιλήσω για τον Βαλβέρδε ή τη διοίκηση. Προφανώς, έκριναν από την ομάδα ότι δεν ταίριαζα άλλο με τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό τον λόγο, αποφασίσαμε από κοινού να τελειώσει η συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να πετύχει τους στόχους του".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...