Από την στιγμή βέβαια που τα σπουδαία είναι στο... χορτάρι -και στην Ελλάδα πολλές φορές το λησμονούμε- το θέμα είναι να μην κάνει άλλη γκέλα ο Ολυμπιακός στα επόμενα ματς και το βασικότερο να φανούν δείγματα δουλειάς του Βαλβέρδε, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά κάποια στοιχεία που θέλει να περάσει ο Βάσκος τεχνικός στον τρόπο ανάπτυξης της πειραϊκής ομάδας.
Ο Βαλβέρδε έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες να πάρουν κάποιες ανάσες με το διήμερο ρεπό (και σε αυτόν δόθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψει στην Ισπανία για να δει την οικογένεια του), και από την Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, με την Κέρκυρα, στο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες θα πρέπει να προετοιμάζονται και ψυχολογικά για την εικόνα με τις άδειες εξέδρες που θα αντικρύσουν.
*** Συνάντηση, ίσως και τη Δευτέρα να υπάρξει με τον μάνατζερ του Λουτσιάνο Γκαλέτι προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Αργεντινός έχει να παίρνει περίπου ένα εκ. ευρώ από την περσινή σεζόν, ενώ θα γίνει και κουβέντα για την αξιοποίηση του Γκαλέτι ως σκάουτερ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ: