Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη για ενάμιση χρόνο

Τη συμφωνία της με τον Παύλο Δερμιτζάκη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Ο Έλληνας προπονητής θα είναι το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τρίπολη μαζί με τον εκ των ιδιοκτηών της ΠΑΕ, Γιάννη Καϋμενάκη, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει το νέο προπονητή στους συνεργάτες του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο.

Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη για ενάμιση χρόνο

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο Παύλος Δερμιτζάκης να καθίσει στον πάγκο κόντρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στο πλευρό του Οράσιο Γκονσάλβες ο οποίος αυτή την εβδομάδα ανέλαβε το δύσκολο έργο να προετοιμάσει την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Βλάχου.Ο Δερμιτζάκης το μεσημέρι θα έχει την πρώτη του γνωριμία με το νέο του εργασιακό περιβάλλον ενώ θα παρακολουθήσει και την προπόνηση της ομάδας προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με τον προπονητή κ. Παύλο Δερμιτζάκη."
Teamwork TEAMWORK

Η ευρωπαϊκή ομάδα που μισώ

Ενώ φτάνουμε μια ανάσα πριν τους τελικούς των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι συντάκτες του ΟΝΕΜΑΝ θυμούνται να βγάλουν τη χολή τους για μερικούς απ' τους μεγαλύτερους συλλόγους της Γηραιάς Αλβιώνας.

Βαρουφάκης ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Να γιατί δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία με τους εταίρους

Μέσω νέου του άρθρου, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης διαβεβαιώνει πως η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί πρόσθετα μέτρα λιτότητας, τα οποία θα επιφέρουν νέο πλήγμα στην ανάπτυξη της οικονομίας

comments powered by Disqus

LIVE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα