Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη για ενάμιση χρόνο

Τη συμφωνία της με τον Παύλο Δερμιτζάκη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Ο Έλληνας προπονητής θα είναι το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τρίπολη μαζί με τον εκ των ιδιοκτηών της ΠΑΕ, Γιάννη Καϋμενάκη, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει το νέο προπονητή στους συνεργάτες του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο Παύλος Δερμιτζάκης να καθίσει στον πάγκο κόντρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στο πλευρό του Οράσιο Γκονσάλβες ο οποίος αυτή την εβδομάδα ανέλαβε το δύσκολο έργο να προετοιμάσει την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Βλάχου.Ο Δερμιτζάκης το μεσημέρι θα έχει την πρώτη του γνωριμία με το νέο του εργασιακό περιβάλλον ενώ θα παρακολουθήσει και την προπόνηση της ομάδας προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με τον προπονητή κ. Παύλο Δερμιτζάκη."
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα