Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη για ενάμιση χρόνο

Τη συμφωνία της με τον Παύλο Δερμιτζάκη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Ο Έλληνας προπονητής θα είναι το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τρίπολη μαζί με τον εκ των ιδιοκτηών της ΠΑΕ, Γιάννη Καϋμενάκη, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει το νέο προπονητή στους συνεργάτες του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο.

Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη για ενάμιση χρόνο

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο Παύλος Δερμιτζάκης να καθίσει στον πάγκο κόντρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στο πλευρό του Οράσιο Γκονσάλβες ο οποίος αυτή την εβδομάδα ανέλαβε το δύσκολο έργο να προετοιμάσει την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Βλάχου.Ο Δερμιτζάκης το μεσημέρι θα έχει την πρώτη του γνωριμία με το νέο του εργασιακό περιβάλλον ενώ θα παρακολουθήσει και την προπόνηση της ομάδας προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με τον προπονητή κ. Παύλο Δερμιτζάκη."
Viral BINTEO

Remi Gaillard στα επείγοντα: Η καλύτερη φάρσα που είδες ποτέ

Στα επείγοντα ο Γάλλος φαρσέρ, κάνει ένα σύστημα υγείας άνω κάτω. Ο "όταν κάνεις ότι να'ναι, γίνεσαι και όποιος να'ναι" τύπος κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό σε ένα βίντεο που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια (vid)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

LIVE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πρώτη Σελίδα